top of page
Hemsida Motala.png

Sociala medier, grafisk design och hemsidor!
 

"Syns du inte, finns du inte!"

Visste du att år 2023 använde nästan 96% av alla svenskar (över 15 år) internet, och 91% av dem gjorde det dagligen? Dessutom använder 91% av internetanvändarna sociala medier varje vecka och 85% varje dag.

 

Så ja, dina kunder finns där. Finns du?

Är du lätt att hitta? Är du lätt att känna igen?

Att skapa ett igenkännbart varumärke kan kännas svårt och krångligt. Genom att ha en röd tråd som löper genom alla era kanaler, hemsidan, ert fysiska material och kanske även era lokaler, kan ni bygga igenkänning och relation, vilka är två viktiga delar.

Så, kan jag hjälpa dig att få en röd tråd i ditt företag?

Sociala medier mallar Petra.png

“Kan verkligen rekommendera att jobba med Petra! En stjärna på sociala medier som är lyhörd och inlyssnande, alltid med ett stort leende och en härlig energi. Dessutom uppskattar vi att hon ligger steget före och kommer med massor av idéer om vad vi kan göra för att utvecklas och bli mer synliga.”

Malin, CoachCompaniet

Utöver fotograf är jag också Diplomerad Sociala Media Manager med intresse för grafisk design!
 

Har du en grafisk profil som är grunden för hemsida, sociala medier och fysiskt material? Vet du vilka färger du ska använda dig av? Vilka typsnitt? Har du en logga?

År 2023 använde drygt 8 av 10 svenskarna sociala medier varje dag!* Har du en hållbar plan för dina sociala kanaler? Vet du vad du ska posta och när? Dyker du konsekvent upp och vet du vilket innehåll du ska posta?

Vill du lyfta dina sociala kanaler kan jag designa grafiska mallar för dig att använda för att dela. Jag hjälper även till att skapa material såsom visitkort, prislistor, guider, omslag till nyhetsbrev och annonser som du kan använda om och om igen.

Kanske behöver du hjälp med en sak eller så kan jag hjälpa dig ta fram en helhetslösning, skriv till mig för att boak ett förutsättningslöst möte där vi tittar på vad just du behöver. Därifrån tar jag fram en offert som är anpassade utifrån dina önskemål.

Skriv till mig här!

*Uppgifter från Svenskarna och internet

"Vi känner sådan stor tacksamhet över hjälpen vi fått av Petra! Hon kände av direkt vad vi var ute efter och lyckades få vår hemsida spegla känslan av vår salong. Alltid kreativa förslag på fotograferingar av personal och salong. Vi kan inte vara mer nöjda!"

- forma.

Har du en hemsida? Om ja, när uppdaterade du den senast?

Sociala medier är ett fantastiskt verktyg för att skapa en plats där du kan nå dina kunder och följare. Men vad händer om ditt konto blir hackat? Om Instagram väljer att stänga ner? Var kan dina kunder hitta dig då? Instagram äger dig och ditt konto, att skapa en plats som du äger, där kunder enkelt kan hitta dig är en värdefull investering!

Så, har du en eller inser du nu att det kanske är dags att skapa en eller få din uppdaterad? Då kan jag hjälpa dig! Sedan jag startade mitt företag för snart 9 år sedan har jag byggt alla mina hemsidor själv (jag har fler än du vågar tänka😅) och jag har även hjälpt vänner, kollegor och andra företagare med deras.

En bra hemsida är uppdaterad, enkel att orientera sig på, är en förlängning av ditt företag och ett utmärkt digitalt skyltfönster!

Kontakta mig nedan om du vill se hur jag kan hjälpa dig!

forma.motala.png

Magic Storm´s Kennel - NY KOMMER SNART!

Fotograf Petra Leandersson 5.JPG

Kontakta mig här för frågor eller för att boka ett möte med mig!

Företagsfotograf Linköping Motala Vadstena1.png

Tack för ditt meddelande!

bottom of page