top of page

Företag - foto och sociala medier!

Låt mig hjälpa er att synas!

Företagsfotograf Motala Östergötland Företagsfotograf Petra Leandersson Photography3.jpg
Företagsfotograf Motala Östergötland Företagsfotograf Petra Leandersson Photography4.jpg
Företagsfotograf Motala Östergötland Företagsfotograf Petra Leandersson Photography2.jpg
Sociala medier assistent Petra Leandersson 1.PNG

Björknäs Keramik

”Petra är så proffsig och jag litar till fullo på henne.

Hon har fixat min insta så det ser proffsigt ut. Har även anlitat henne för fotografering av mina produkter och hjälp med hemsidan. För ett super snyggt helhetsintryck. Kan varmt rekommendera henne!”

 

- Camilla, Björknäs Keramik

Är ni ute efter bilder som visar upp er personal, på era produkter eller som visar vad ni skapar och hur? Vill ni kanske bygga en bildbank så ni har material till hemsidan, sociala medier, grafiska designer eller trycksaker?
Då kan jag hjälpa er!

Jag har jobbat som fotograf i åtta år och älskar att skapa naturliga bilder med värme och känsla i! Jag jobbar i naturligt ljus för att skapa bilder som visar er på bästa sätt! En fotografering med mig beskrivs som avslappnade, lättsamma och roliga!

Hör av dig till mig så kan vi prata mer och jag kan skicka en offert för just det ni önskar bilder på.
Jag jobbar både med småföretagare och större företag.

Produktfotograf Motala Petra Leandersson Photography1.JPG
Produktfotograf Motala Petra Leandersson Photography4.JPG
Produktfotograf Motala Petra Leandersson Photography3.JPG
Produktfotograf Motala Petra Leandersson Photography2.JPG

Makramé & Sånt

Personal:
Behöver du nya bilder till företaget som visar vem du/ni är?
Jag vill tillsammans med er skapa bilder som representerar företaget, visar personlighet men som också känns avslappnade och naturliga! I en värld där det går snabbt och det finns ett stort utbud av allt är ett personligt varumärke en styrka, och då vill man se dig/er! Att få ett ansikte till att koppla samman företaget till hjälper att stärka bandet till era kunder.


Produkt:
Har du produkter som du vill lyfta fram i din webbshop, hemsida eller på sociala medier? 
Behöver du bilder som visar upp dom på bästa sätt och som får dina kunder att stanna upp för att se mer?

 Då kan jag hjälpa dig!

Bildbank:
Vill du bygga upp en bildbank till ditt företag för att använda till olika projekt, i sociala medier, på hemsidan, till marknadsföringsmaterial eller i olika presentationer? 

Då erbjuder jag en unika fotografering där vi planerar för att skapa en stor variation av bilder som ni kan använda er utav!
 I detta paket ingår även en svartvit kopia på alla bilder för att ni ska få de bästa möjligheterna att skapa utifrån.

 Att skapa en bildbank med bilder som har samma känsla/stil hjälper er att skapa tydlighet på era olika plattformar, hemsida, grafiskt men också i tryckt material.

Företagsfotograf Motala Petra Leandersson Photography1.jpg
Företagsfotograf Motala Petra Leandersson Photography3.jpg
Företagsfotograf Motala Petra Leandersson Photography4.jpg
Företagsfotograf Motala Petra Leandersson Photography5.jpg

forma.

Vi känner sådan stor tacksamhet över hjälpen vi fått av Petra! Hon kände av direkt vad vi var ute efter och lyckades få vår hemsida spegla känslan av vår salong. Alltid kreativa förslag på fotograferingar av personal och salong. Vi kan inte vara mer nöjda!

- forma.

Sociala medier:

 

Behöver du en sociala medier assistent eller sitter du fast och vill ha lite guidning för att komma framåt?
Då har du kommit helt rätt! Utöver att jag själv är egenföretagare och fotograf så är jag även diplomerad sociala media manager! Ett ämne som många tycker är jobbigt och kämpar med men som jag tycker är så roligt att jobba med! Och jag kan hjälpa dig, jag erbjuder mig att vara din sociala medier assistent eller att gå igenom om dina kanaler och komma med feedback och berätta vad du kan fokusera för att ta dig framåt!

 

Sociala medier assistent:
Så vill du synas på sociala medier men vet inte riktigt hur eller ens vart så kan jag hjälpa dig! Jag ska hjälpa dig skapa innehåll och posta åt dig så att du bygger upp en synlighet som är så viktigt, lika viktigt som att vara kontinuerlig! Något som många kämpar med, men med en sociala medier assistent så behöver du inte tänka på det, det tar jag hand om och du kan fokusera på det du tycker är absolut roligast och en vikt kan lyftas av dina axlar!

Sociala medier analys:
Känner du att du fastnat, tappat glädjen och skulle vilja att någon går igenom dina sociala kanaler och ser över helheten? Jag ger dig feedback och guidning genom att gå igenom och skapa en analys som är specifik för just ditt konto! Du kommer få en analys över din kanal (bla profil, bilder/video, hashtags, innehåll osv) men även få direkta tips på innehåll du posta som passar din niche,  saker du kan implementera direkt för att ta din profil/sida framåt
. Utöver det får du även tips på vad du kan fokusera på för att växa utifrån vart du är nu. En färdig roadmap på vart du är nu och vad dina nästa steg är för att ta dig framåt.
 

Företagsfotograf Linköping Petra Leandersson Photography2.jpg
Petra Leandersson CoachConmpaniet.jpg
Sociala medier assistent Petra Leandersson 2.PNG
Företagsfotograf Linköping Petra Leandersson Photography3.jpg

CoachCompaniet

”Vi valde att anlita Petra både som fotograf och som stöd i uppdatering av grafisk profil, hemsida och arbete med våra sociala medier. Petra har på ett proffsigt och lyhört sätt hjälpt oss att tydliggöra vad vi vill kommunicera och hittat sätt att paketera det på ett sätt som både sticker ut och känns som vi. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Petra och kan varmt rekommendera henne!”

 

-CoachCompaniet

Hemsida och grafisk design:

 

Behöver ni hjälp med att bygga en hemsida, uppdatera den ni redan har eller skulle ni behöva hjälpa med att skapa grafiskt material? Då är ni varmt välkomna att höra av er till mig!

Jag har hjälpt företag med uppfräschning av hemsida, bygga en från start men även designa visitkort, guider och grafiska material till sociala medier. Skriv till mig och berätta vad du behöver hjälp med så tar vi det därifrån!

Hur går det till?

Grafisk design Motala, Petra Leandersson1.png
Grafisk design Motala, Petra Leandersson2.png

Kontakta mig här via hemsidan eller via mina sociala medier och berätta vad du/ni behöver hjälp med. Vi kan sedan ha ett konsultation via mail eller telefon så att jag kan få vet vad ni önskar och vi kan även bolla idéer! Efter det får ni en offert.

Betalning sker med faktura, swish eller via KLARNA.

Innan fotografering eller sociala medier jobb kommer du/ni får svara på lite frågor i ett formulär.

1-2 veckor efter fotograferingen är alla bilder klara. Ni kommer då får en länk till ett webbgalleri där ni kan se alla bilder och även ladda ner bilderna. Väljer du en analys så tar det 2-4 veckor innan den är färdig och levereras till din mail.

Har du frågor är det bara att skriva, ett kontaktformulär finns längst ner på sidan!

Företagsfotograf Linköping Petra Leandersson Photography3.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page