Företagsfotografering

Oavsett om ni önskar porträtt på era anställda, bilder till sociala medier, på er miljö, produkter eller bara vill göra kontoret mer personligt med bilder som representerar er så är jag er fotograf! Jag erbjuder även hjälp att bygga en bildbank som passar ert varumärke för att ha material till era sociala kanaler, grafiskt och marknadsföringasmaterial!

1CCD02F4-138A-445E-B772-E6C87FDEEBCD.JPG

Produktfoto

Har du produkter som du vill lyfta fram? Behöver du bilder som visar upp dom på bästa sätt och som får dina kunder att stanna upp för att se mer?

Då kan jag hjälpa dig!

Porträtt

Behöver du nya bilder till företaget som visar vem du/ni är?

Jag vill tillsammans skapa bilder som representerar företaget, visar personlighet men som känns avslappnade och naturliga!

I en värld där det går snabbt och det finns ett stort utbud av allt

är ett personligt varumärke en styrka, och då vill man se dig/er!

Att få ett ansikte till att koppa samman företaget till hjälper att stärka bandet till era kunder.

Petra Leandersson företagsfoto.png

Bildbank

Vill du bygga upp en bildbank till ditt företag för att använda till olika projekt, sociala medier, hemsidan, marknadsföringsmaterial eller i olika presentationer?

Då erbjuder jag en unika fotografering där vi planerar för att skapa en stor variation av bilder som ni kan använda er utav! I detta paket ingår även en svartvit kopia på alla bilder för att ni ska få de bästa möjligheterna att skapa utifrån. 

Att skapa en bildbank med bilder som har samma känsla/stil hjälper er att skapa tydlighet på era olika plattformar, hemsida, grafiskt men också i tryckt material.

Hur går det till?

Kontakta mig här via hemsidan eller via mina sociala medier och berätta vad du/ni behöver hjälp med. Vi kan sedan ha ett konsultation via mail eller telefon så att jag kan få vet vad ni önskar och vi kan även bolla idéer! Efter det får ni en offert.

Innan fotograferingen kommer du/ni får svara på lite frågor i ett formulär och vi bestämmer även plats och tid.

1-2 veckor efter fotograferingen är alla bilder klara. Ni kommer då får en länk till ett webbgalleri där ni kan se alla bilder och även ladda ner bilderna.

Har du frågor är det bara att skriva, ett kontaktformulär finns längst ner på sidan!

PetraLeandersson_foorma13.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!