top of page

”För det första tar hon så fina bilder. Jag är sjukt nöjd och använder bilderna flitigt. Både på sociala medier och på hemsidan. Jag kände mig så bekväm och Petra har en otrolig närvaro som smittar av sig. Jag kommer absolut att ta hjälp av Petra igen om jag behöver nya bilder”

 

- Alexandra, Lugna Rum

Jag erbjuder företagsfotograferingar - som gör marknadsföringen roligare och enklare!

Du har säkert hört frasen 'En bild säger mer än tusen ord' typ tusen gånger och kanske inte lagt så mycket tid på att reflektera över det. Men det stämmer; mina bilder berättar mer än vad jag kan skriva, och samma gäller för dig och dina tjänster.

Bilder på dina produkter i deras rätta miljö kommer sälja mer än en beskrivning av dem. Ett ansikte på den som möter mig i ditt företag, som utför tjänsten, svarar i telefonen eller som är kreatörer bakom skapar en personlig känsla, en relation.

När en kund står och väljer mellan två företag som erbjuder samma tjänst kommer kunden troligtvis välja det företag som ser trevligast ut.

Är det dags att ta itu med bilder som fångar upplevelsen hos er? Bilder som dokumenterar er verksamhet och visar vilka ni är och vad ni erbjuder? Om så är fallet är ni välkomna att anlita mig som er fotograf. Jag gör det enkelt och roligt att skapa bilder som ger er möjlighet att vara personliga och bygga ett starkare varumärke utan att behöva lägga ner en massa extra tid och energi på det!

”Petra är så proffsig och jag litar till fullo på henne.

Hon har fixat min instagram så det ser proffsigt ut. Har även anlitat henne för fotografering av mina produkter och hjälp med hemsidan. För ett super snyggt helhetsintryck. Kan varmt rekommendera henne!”

 

- Camilla, Björknäs Keramik

Jag erbjuder fotograferingar som:

Personalporträtt - visa vilka ni är
I en värld där det går snabbt och det finns ett stort utbud av allt är ett personligt varumärke en styrka, och då vill man se dig/er! Att få ett ansikte till att koppla samman företaget
med hjälper att stärka bandet till era kunder.


Produktfoto - visa vad ni skapat
Har du produkter som du vill lyfta fram i din webbshop, hemsida eller på sociala medier? 
Behöver du bilder som visar upp dom på bästa sätt och som får dina kunder att stanna upp för att se mer?

Upplevelsen hos er - visa vad kunden kommer uppleva hos
Något som kan vara svårt är att beskriva känslan era kunder har hos er, men med bilder kan ni får dom att känna det och då vilja uppleva den igen. Bilden på ett dukat bord på favorit fiket, känslan av att sitta hos frisören och bli fräsch i håret eller att ligga nedbäddad under en ansiktsbehandling.

Dokumentation av er verksamhet - visa upp helheten av vad ni gör och vilka ni är
Berätta inte vilka ni är eller va
d ni gör, visa det!
 

Kontakta mig för offert, varje uppdrag är lika unikt som varje företag. Efter ett möte där vi tittar på vad just ni behöver så får ni en offert som är anpassad helt utifrån era behov!

"Vi känner sådan stor tacksamhet över hjälpen vi fått av Petra! Hon kände av direkt vad vi var ute efter och lyckades få vår hemsida spegla känslan av vår salong. Alltid kreativa förslag på fotograferingar av personal och salong. Vi kan inte vara mer nöjda!"

- Carolina, forma.

Vad kostar det?
 

Det beror på. Tråkigt svar va?
Men det beror verkligen på vad ni vill få fotograferat, hur stort företaget är, vart vi ska vara, hur mycket tid som kommer gå åt till förberedelser, fotografering, redigering och leverans. Jag skulle kunna ha en prislista men varje företag jag jobbar med är unikt och då tycker jag det är schysst att varje företag också får en unik offert utifrån vad ni önskar för bilder.

"Bilder till hemsidan" är något jag kan få höra ibland och det är ett så roligt uppdrag men bilder till hemsidan kan vara 2-3 bilder till ett företag och 30 bilder till ett annat. Så genom att kontakta mig och berätta vad du vill ha hjälp med att få bilder på till ditt företag så kan jag sätta ihop en offert som är anpassad efter era behov.

Har du frågor är jag bara ett meddelande bort!