top of page

Gravid- och familjefotografering

En upplevelse tillsammans som ger minnen för livet, värt att investera i!

”Men WOOOW, Petra! Du är ju helt magisk!! Vilka fantastiska bilder! Det var så roligt att träffa dig, barnen var trygga och hade så roligt (även vi)! Celine blev ledsen i bilen för att hon behövde åka hem. Så tack snälla för att du ville fotografera oss”

- Isabelle

Lättsamt, avslappnat och roligt - så kan en fotografering med mig beskrivas!

En fotografering med mig är lättsam, avslappnad och rolig! Åren går så snabbt, och att dokumentera familjen är något som ofta glöms bort. Jag har jobbat som familjefotograf i snart nio år och skapat en fotograferingsstil som får er att känna er bekväma och avslappnade och ni kommer tycka att det var roligt!
 

Jag guidar er genom fotograferingen, och precis som många andra kommer ni undra hur bilderna blev så bra, det var ju fullt ös! Ni får njuta av varandras sällskap, leka och ha roligt. När ni sedan ser ert galleri kommer ni vara glada över hur naturliga bilderna av er blev. Ni behövde inte posera eller le stelt mot kameran – ni var bara er själva, och det blev så bra!

Bästa Petra, som även fota mig som gravid och nu familjen!

Så j*kla duktig, som till och med får mig att känna mig fin på bild. En sån investering! 😍 Så tacksam. Magiska bilder!

-Sandra

Det är lite av en gåta hur du lyckades få till så fina bilder på Svante och mig när han nästan inte ville vara hos mamma alls.Det blev jättefina bilder.😍 Och återigen – hur du lyckades ta så fina bilder är lite av en gåta! Tack!

- Johanna

Åhh, så fina! Jag är så glad att vi äntligen kom iväg på fotografering.

Vi har kollat igenom dem flera gånger och är supernöjda😍

-Camilla

Fotograferingen:

Jag har många vackra platser runt Motala, från stränder till grusvägar omgivna av ängar! Utifrån era önskemål och fototillfällets tid väljer jag en plats som passar perfekt. Att fotografera utomhus är min personliga favorit – det skapar inte bara en vacker bakgrund för era bilder utan ger också en avslappnad atmosfär. När det kommer till barn är det ännu bättre! Vi kan leka, busa och utforska, vilket gör att barnen kan vara sig själva och känna sig avslappnade.

Oavsett om ni är vana vid att vara framför kameran eller inte behöver ni inte oroa er. Mitt sätt att jobba gör att ni kan slappna av och ha kul. Det kommer kännas som att träffa en vän som råkar ha en kamera. Allt ni behöver göra är att dyka upp, så tar jag hand om resten!

Bra att veta:
 

En familjefotografering kan helt fokusera mer på barnen, men jag rekommenderar starkt att föräldrarna också är med. Det kan kännas lite jobbigt inför, men det blir så värdefullt i efterhand!

Vid regn eller dåligt väder ingår alltid fri ombokning. En vecka efter fotograferingen får ni ett mail med ett galleri där ni i lugn och ro kan titta på alla utvalda bilder från fotograferingen hemifrån. Ni har en vecka på er att välja ut era favoriter att köpa.

Fotograferingen var avslappnad och långt ifrån stel! Bilderna blev helt magiska😍 Bilderna kommer jag bära med mig hela livet och kunna se tillbaka på när jag väntade det största som hänt mig! 

-Fanny

Kan ni förstå lyckan att få bli fotograferad av världens bästa Petra?! Vi fick vår graviditet förevigad på vackrast tänkbara sätt ♡

- Lina

Rekommenderar starkt Petra! Visste först inte om jag skulle våga mig på en fotografering, men så himla avslappnat och vilka bilder! Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet❤️

-Sandra

Fotograf Motala Linköping7.jpg

Fotografering - 1490 kr

Inkluderat i varje bokning:
 

Planeringsmöte via telefon/mail

Klädguide med tips

Fotografering i Motala, upp till 60 min

Fri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom

Urval på minst 30 bilder

Personligt galleri tillgängligt i 7 dagar för val av köp

Bildredigering

Guide för bildframkallning (perfekta presenter)
 

Vid bokning betalas 1490 kr, vilket ej inkludera digitala filer eller produkter, endast det som nämnts ovan.


Första året:

Om ni har ett barn som ännu inte fyllt ett år och vill fotograferas hos mig, kostar det 990 kr vid bokning (inkluderar det som nämnts ovan). Dessutom får ni 10% rabatt på digitala filer. Läs mer här!
 

Betalning kan ske via Swish, faktura eller Klarna.

Men åååååh!!!

Så galet mysiga bilder❤️

Vi blir helt varma i hjärtat🥲Det är värt så himla mycket! Från djupet av mitt hjärta, Tack Petra! 😍

-Terese och Marcus

Wow!! TACK så jättemycket superfina bilder verkligen!❤️Det var underbart att få träffa dig igen också och du är så bra på att busa och se barnen, vilket såklart gör de trygga och mer bekväma. Det syns i bilderna.🥰

-Linnea

WOW!! Vilka fina bilder du tagit på vår lilla familj! Evigt tacksam 🙏🙏❤️ Petra du är grym! SÅ GLAD att vi hittade dig och lika nöjda med bilderna denna gång.

- Victoria och Christoffer

Fotograf i motala.png

Digitala filer:

Hos mig har ni möjlighet att köpa digitala filer och jag erbjuder tre olika paket som ni kan välja emellan. En vecka efter er fotografering kan ni se alla redigerade bilder i färg i ert personliga galleri och välja de bilder ni önskar köpa, vilka även levereras i svartvitt.

Lilla paketet:

8 st valfria digitala filer för 3990 kr

Mellan paketet:

20 st valfria digitala filer för 5490 kr

Stora paketet:

Alla bilder i galleriet (minst 30 bilder) som digitala filer för 6490 kr

Betalning av digitala filer sker efter fotograferingen när ni har sett alla bilder och i lugn och ro valt vilka ni vill köpa. Betalningsalternativ inkluderar Klarna, Swish eller faktura.

klarna.png

Åh tack snälla fina du! Vilka underbara bilder, älskar dom! Vi hade superkul och det kändes som en väldigt lättsam fotografering, vilket jag tyckte var väldigt skönt för man kände sig bekväm framför kameran!

-Felicia

Gud så himla fina bilder det blev! Helt otroligt, är superpepp på att se resten nu! Det är så lätt och bekvämt att fota med dig, något jag var rädd för innan vi fotade första gången. Du är verkligen grym! 😊

- Emmy och Gustaf

Men OJ! Herregud så fint Petra! Jag börjar nästan gråta. ÄLSKAR bilderna! Tack för en fin stund och så kul fotografering! Barnen hade så roligt! ❤️ Så fint att se mig och barnen tillsammans på bild också❤️ Tack underbara du! ❤️

-Victoria

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping13.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page