top of page

Familjefotografering

En upplevelse tillsammans som ger minnen för livet, värt att investera i!

Familjefotograf Linköping Motala1.png

”Men WOOOW, Petra! Du är ju helt magisk!! Vilka fantastiska bilder! Det var så roligt att träffa dig, barnen var trygga och hade så roligt (även vi)! Celine blev ledsen i bilen för att hon behövde åka hem. Så tack snälla för att du ville fotografera oss”

- Isabelle

Det låter klyschigt men åren bara springer iväg, hur bra är du på att dokumentera familjen tillsammans?
 Att stanna upp fånga tiden ni är i just nu, tillsammans är värd att föreviga! Mina fotograferingar beskrivs som lättsamma, avslappnade och roliga! Och ni får naturliga bilder tillsammans med dom ni älskar mest. Det är inte en stund när ni poserar framför en kamera, ni kommer knappt tänka på att jag fotar, för vi kommer ha kul tillsammans!

Att stanna tiden lite och få minnen ni kan bära med er genom livet, se tillbaka på och pryda hemmet med, det är värt att investera i! Vi ses på en plats utomhus som jag valt utifrån era önskemål (jag har så många fina platser runtom Motala) eller så kommer ja hem till er för en mysig stund tillsammans! 

Fotograf Motala Linköping21.jpg
Familjefotograf i Motala och Vadstena.jpg
Fotograf Motala Linköping7.jpg
Fotograf Motala Linköping14.jpg

"Bästa Petra, som även fota mig som gravid och nu familjen!

Så j*kla duktig, som till och med får mig att känna mig fin på bild. En sån investering! 😍 Så tacksam. Magiska bilder!"

- Sandra

Fotografering:

Jag har så många fina platser runtomkring Motala. Allt från en vacker sandstrand till grusvägar kantade av ängar! Utifrån era önskemål och tiden vi fotar väljer jag en plats som passar. Att fota utomhus är min favorit, det är inte bara en vacker kuliss till era bilder utan det blir väldigt avslappnat. Och när barn är med så finns det inget bättre! Vi kan busa, leka, gå på upptäcksfärd och barnen kan slappna av och vara sitt naturliga jag!

Ni behöver inte ha någon kameravana eller känna er bekväma framför en, mitt sätt att jobba på kommer gör att ni kan slappna av och ha kul. Det kommer vara som att träffa en vän som råkar ha en kamera! Allt ni behöver göra är att dyka upp så tar jag hand om er!

Bra att veta:

En familjefotografering kan absolut har mer fokus på barnen. Dock rekommenderar jag föräldrarna att vara med, det är något som kan vara lite obekvämt innan  men om 5, 10  och 20 år är dessa bilder ovärderliga. Detta är något vi kan prata mer om vid förfrågan.

Vid regn/dåligt väder ingår alltid fri ombokning. En vecka efter fotograferingen får ni ett mail med ett galleri där ni i lugn och ro kan kika på alla utvalda bilder från fotograferingen hemifrån, i lugn och ro under en vecka. Och välja ut era favoriter att köpa.

Är ni intresserade av flera fotograferingar under ditt barns första år? Kontakta mig för unikt erbjudande.

Exempel på fotograferingar: Nyfödd, 3 mån, 6 mån, 10 månader &  1 år.

Familjefotografering

fotograf motala.jpg

Detta ingår:

-Full support innan, under och efter fotografering

-Konsultation via telefon

-Guide med tips och info om kläder

-Upp till 45 min fotografering i Motala (om annat önskas säg till)

-Ett urval på ca 30-40 bilder som jag personligen redigerat från er fotografering

-Personligt galleri där ni kan se era bilder hemifrån och välja vilka ni vill köpa.
-Alla digitala filer som ni väljer att köpa till levereras i färg och svartvit

-En guide på hur ni beställer vackra förstoringar av era digitala filer

Vid bokning betalas 1290 kr (990 kr för er med barn under ett år). för att säkra er tid hos mig.

En vecka efter fotograferingen får ni en länk till ert personliga galleri, där kan ni se alla redigerade bilder från fotograferingen och välja vilka ni önskar köpa. Det finns färdiga paket med 4, 10, 20 eller alla bilder och priserna är mellan 2690 - 5990 kr.

Betalning: Vid bokning betalar ni 1290 kr, den säkrar er tid. Inga digitala filer eller produkter ingår, detta väljer ni efter fotograferingen när ni sett alla bilder och valt era favoriter och betalar då dom separat. Välj att betala med faktura, swish eller via KLARNA.

Men åååååh!!!

Så galet mysiga bilder❤️

Vi blir helt varma i hjärtat🥲Det är värt så himla mycket! Från djupet av mitt hjärta, Tack Petra! 😍

-Terese och Marcus

"WOW!! Vilka fina bilder du tagit på vår lilla familj! Evigt tacksam 🙏🙏❤️ Petra du är grym! SÅ GLAD att vi hittade dig och lika nöjda med bilderna denna gång."

- Victoria och Christoffer

Petra, en fantastisk fotograf med sitt tålamod och hur hon fångar upp uppmärksamheten hos barn. Man känner sig alltid avslappnad framför kameran när hon fotograferar.😍

-Amanda och Anton

Fotograf Motala Linköping24.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page