top of page

Gravid- & familjefotografering!

En rolig stund tillsammans som ger minnen för livet!

PetraLeandersson_OttoVira46.jpg

”Rekommenderar starkt Petra! Visste först inte om jag skulle våga mig på en fotografering, men så himla avslappnat och vilka bilder! Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet ”

- Sandra & Daniel

Hur många bilder har ni på hela familjen?

Vi lever i en digital värld där det aldrig varit enklare att ta bilder, för vi har ju våra telefoner men, tyvärr är det ju där de flesta av alla bilder stannar, i telefonen. Och det är oftast en i familjen som alltid tar alla bilder men som nästan inte finns med på några. Kanske har du själv fått höra ”vart är du mamma?” när ni sitter och bläddrar igenom bilder hemma?

Och vilka bilder älskar du att titta tillbaka på själv från din barndom? För mig är det bilderna på mig tillsammans med mina föräldrar, mina syskon och min farmor, inte bara en bild på mig.

Jag vet att det kan kännas läskigt och stort att boka en familjefotografering, men efter snart 8 år som just familjefotograf har jag skapat en upplevelse som är både lättsam och rolig! Det blir inte en stel ”titta i kameran och le”-fotografering, det blir vad mina familjer beskriver det som en avslappnad och rolig stund tillsammans!

Jag kommer guida er genom allt, från att bolla kläder och frågor inför, tar hand om er under fotografering (ni behöver inte ens kika in i min kamera, bara den grejen) och efter, då levererar jag ett galleri fyllt med livfulla bilder som fångat er när ni är som bäst, tillsammans. Skratt, bus, varma kramar, kärleksfulla blickar, ögonblick som ni vill minnas från just nu.

Jag är fotografen som vill fånga er på ett naturligt sätt, där ni inte ens hinner tänka att jag tar bilder utan det är fullt fokus på att ha kul tillsammans.

Hur går det till?

Skicka ett mail eller dm till mig och berätta vad ni är intresserade av för fotografering. Vi kommer då hitta ett datum och en tid som passar er och ni kommer få min guide med tips och info inför fotografering (här finns även tips på kläder!). Jag finns här för att svara på frågor och vara till hjälp inför.

Ni kommer att få hänga med mig i ca 45-60 min beroende på vilken fotografering ni bokar. Jag kommer guida er igenom allt, ni behöver bara dyka upp så tar jag hand om er så lämna stressen hemma! Tiden kommer flyga förbi och ni kommer knappt märka att jag är med och tar bilder. I priset ingår fotografering i Motala, jag har hitta helt fantastiska ställen genom åren och utifrån era önskemål väljer jag en plats som passar er!

1-3 dagar efter fotograferingen så kommer ni få en tjuvkika på slutresultatet och inom 1,5 vecka efter fotograferingen kommer ni få en länk på mailen med alla bilder, då kan ni under en hel vecka i lugn och ro krypa upp i soffan och kika på alla bilder och hitta era favoriter.


Vad kostar det?

Nedan ser ni mina paket för familj och gravid, vid bokning betalas 50% av paketet. Denna summa bekräftar er bokning, en är ej återbetalningsbar vid avbokning.
När ni sett alla era bilder under en veckas tid väljer ni era bilder och ev tillval och ni får er slutfaktura på resterande summa,

Hos mig kan ni betala via Swish, Faktura eller KLARNA (köp nu betala om 30 dagar eller delbetalning).


 

PetraLeandersson_Cleo43.jpg

Familjefotografering - 4900 kr

Detta ingår i bokningen:

-Fotografering i Motala upp till 60 min
-Ett galleri online som gör att ni kan kika på alla bilder hemifrån i lugn och ro (ca 35 st)
-Kläd- och tipsguide inför
-Konsultation över mail eller telefon
-Fri ombokning vid regn eller sjukdom
-10 st valfria digitala filer, både i färg och svartvitt.

Tillval:

Digitala filer - 200 kr/st

Vid köpa av 10 st extra så designar jag familjealbum av era bilder!

Men åååååh!!!

Så galet mysiga bilder❤️

Vi blir helt varma i hjärtat🥲Det är värt så himla mycket! Från djupet av mitt hjärta, Tack Petra! 😍

-Terese och Marcus

"WOW!! Vilka fina bilder du tagit på vår lilla familj! Evigt tacksam 🙏🙏❤️ Petra du är grym! SÅ GLAD att vi hittade dig och lika nöjda med bilderna denna gång."

- Victoria och Christoffer

Petra, en fantastisk fotograf med sitt tålamod och hur hon fångar upp uppmärksamheten hos barn. Man känner sig alltid avslappnad framför kameran när hon fotograferar.😍

-Amanda och Anton

Gravidfotografering- 3900 kr

Detta ingår i bokningen:

-Fotografering i Motala upp till 45 min
-Ett galleri online som gör att ni kan kika på alla bilder hemifrån i lugn och ro (ca 25 st)
-Kläd- och tipsguide inför
-Konsultation över mail eller telefon
-Fri ombokning vid regn eller sjukdom
-5 st valfria digitala filer, både i färg och svartvitt.

Tillval:

Digitala filer - 200 kr/st

Vid köpa av 10 st extra så får ni er favoritbild som en 30x40 cm förstoring!

PetraLeandersson_Alma12.jpg
PetraLeandersson_Erica_webb21.jpg

Familj

Självklart går det bra att endast få bilder på barnen men jag rekommenderar ändå ni föräldrar är med på några bilder, det kommer vara värt det!

PetraLeandersson_Emmy39.jpg

Gravid

En gravidfotografering görs oftast runt vecka 30-35. Din partner är självklart välkommen att vara med! Har ni tidigare barn som ska vara med, boka en familjefotografering för mer tid.

PetraLeandersson_Elin39.jpg

Vilka tider finns?

Jag finns tillgänglig för bokningar under vardagar, då under eftermiddagen och kvällen. Tid varierar lite beroende på årstid men du kommer få all info om tider vid bokning, skicka en fråga annars!

PetraLeandersson_OttoVira39.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page