top of page

För er med ett barn som inte blivit ett år än!

Minns ett år som går så fort!

"Det är lite av en gåta hur du lyckades få till så fina bilder på Svante och mig när han nästan inte ville vara hos mamma alls.

Det blev jättefina bilder.😍 Och återigen – hur du lyckades ta så fina bilder är lite av en gåta! Tack!"

- Johanna

Att dokumentera familjen är en värdefull investering. Det första året med ett barn är som en virvelvind, där utvecklingen går  så snabbt. Från att vara en minimänniska i din famn till att bli självständig och springa iväg på snabba ben vid ettårsdagen – var tog tiden vägen?
 

Att fånga dessa ögonblick och skapa minnen som kommer följa er genom livet, som ni kan se tillbaka på och pryda hemmet med, är verkligen värt att investera i. Under det första året finns det flera viktiga milstolpar som är värda att föreviga:

  • Nyfödd (de första 2-3 veckorna), fånga de första ögonblicken när allt är nytt och magiskt.

  • 3-4 månader (ligga på mage, fästa blicken), dokumentera stunderna när de börjar utforska världen omkring sig.

  • 6-7 månader (sitta själv, busiga skratt och leenden), fånga de lekfulla och charmiga ögonblicken när de utvecklar sin personlighet.

  • 11-12 månader (fullt ös, gå själv eller hand i hand med en förälder), föreviga ögonblicken när de blir mer självständiga och börjar gå på egna ben.

För att fånga dessa unika stunder har jag ett erbjudande som ni kan boka så många gånger ni vill under det första året. Det är en möjlighet att bevara och dela glädjen och utvecklingen hos er lilla.

"Tack för en härlig fotografering. Det var så kul och lätt att fota med dig. Och herregud vilka fina bilder! Tack!"

-Linn

"Gud vilka fina bilder!! 😍 Wilma och vi hade jättekul, tack så mycket för fotograferingen Petra! Så fina bilder! Vi kommer absolut vilja fotas av dig igen!"

- Johanna

"Åhh, så fina! Jag är så glad att vi äntligen kom iväg på fotografering.

Vi har kollat igenom dem flera gånger och är supernöjda😍"

-Camilla

Bra att veta:

Under en första året-fotografering är hela familjen välkommen att delta. Om ni önskar att bara barnet fotograferas är det också fullt möjligt. Jag rekommenderar dock starkt att föräldrarna är med. Det kan kännas ovant, men det är något ni och särskilt ert barn kommer vara tacksamma över i framtiden. Att vara med på bild som föräldrar innebär inte att ni hamnar i fokus – fokuset kommer fortfarande vara på barnet/barnen. Jag kommer guida er genom hela processen, och ni väljer själva vilka bilder ni vill köpa från fotograferingen.

Vid regn eller sjukdom ingår alltid fri ombokning. En vecka efter fotograferingen skickar jag ett mail med ett galleri där ni i lugn och ro kan granska alla utvalda bilder från fotograferingen hemifrån. Ni har en vecka på er att välja ut era favoriter att köpa och få 10% rabatt på digitala filer.

Om ni har ytterligare frågor eller funderingar är jag här för att hjälpa er!

"Wow!! TACK så jättemycket superfina bilder verkligen!! Åh nu ser vi ännu mera fram emot att se resten. Det var underbart att få träffa dig igen också och du är så bra på att busa och se barnen, vilket såklart gör de trygga och mer bekväma. Det syns ju redan i dessa bilder. Ser fram emot nästa gång vi hörs!!"

-Linnea

Barnfotograf Barnfoto i Motala Linköping Petra Leandersson fotograf 14.jpg

Första året erbjudande

Inkluderat i varje bokning:

-Planeringsmöte via telefon/mail

-Klädguide med tips

-Fotografering i Motala, upp till 60 min

-Fri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom

-Urval på minst 30 bilder

-Personligt galleri tillgängligt i 7 dagar för val av köp

-Bildredigering

-Guide för bildframkallning (perfekta presenter)

-10 % rabatt på digitala filer

Vid bokning betalas 990 kr (ord. 1490 kr), vilket ej inkluderar digitala filer eller produkter, endast det som nämnts ovan.
Pris för digitala filer hittar du längre ner på sidan.

”Åh tack snälla fina du! Vilka underbara bilder, älskar dom! Vi hade superkul och det kändes som en väldigt lättsam fotografering, vilket jag tyckte var väldigt skönt för man kände sig bekväm framför kameran!”

-Felicia

Familjefotograf i Motala.png

Digitala filer:

Hos mig har ni möjlighet att köpa digitala filer och jag erbjuder tre olika paket som ni kan välja emellan. En vecka efter er fotografering kan ni se alla redigerade bilder i färg i ert personliga galleri och välja de bilder ni önskar köpa, vilka även levereras i svartvitt. Dessa paket har ni 10 % rabatt på

Lilla paketet:

8 st valfria digitala filer för 3990 kr

Mellan paketet:

20 st valfria digitala filer för 5490 kr

Stora paketet:

Alla bilder i galleriet (minst 30 bilder) som digitala filer för 6490 kr

Betalning av digitala filer sker efter fotograferingen när ni har sett alla bilder och i lugn och ro valt vilka ni vill köpa. Betalningsalternativ inkluderar Klarna, Swish eller faktura.

”Tack Petra! Tack för ännu en rolig fotografering! Så fantastiska bilder igen😍”

-Josefine

Fotograf Motala Linköping7.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page