top of page

Nyfiken på hur jag kan vara till hjälpa?
 

På denna sida kan du utforska några av de företag jag har haft glädjen att samarbeta med. Här får du insikt i hur det är att arbeta med mig och hur jag stödjer de företag jag har förmånen att samarbeta med.
 

Om du har några frågor eller är intresserad av att boka ett möte för att diskutera hur vi kan samarbeta, är du varmt välkommen att höra av dig!

Till Camilla som driver Björknäs Keramik assisterar jag med att sköta hennes sociala medier, allt från text, till hashtags och publicering. Jag fotograferar även hennes produkter, skapar grafisk material såsom prisguider och hjälper till med uppdateringar på hennes hemsida.

”Petra är så proffsig och jag litar till fullo på henne.

Hon har fixat min instagram så det ser proffsigt ut. Har även anlitat henne för fotografering av mina produkter och hjälp med hemsidan. För ett super snyggt helhetsintryck. Kan varmt rekommendera henne!”

 

- Camilla, Björknäs Keramik

Till salongen forma. i Motala så har jag inte bara designat och skapat deras hemsida, jag har fotat alla bilder till den. Jag hjälper dom löpande med uppdateringar på hemsidan och jag fotograferar även personalen och lokalen för användning på sociala medier och hemsida.

"Vi känner sådan stor tacksamhet över hjälpen vi fått av Petra! Hon kände av direkt vad vi var ute efter och lyckades få vår hemsida spegla känslan av vår salong. Alltid kreativa förslag på fotograferingar av personal och salong. Vi kan inte vara mer nöjda!"

- Carolina, forma.

CoachCompaniet hjälper jag främst med marknadsföring och sociala medier. Jag skapar grafiskt material, hjälper till med innehåll till sociala medier, schemalägger inlägg på olika plattformar. Jag ser även till att nyhetsbrev skickas, annonser skapas och att allt i företaget följer den grafiska profil jag tagit fram åt dom.

”Vi valde att anlita Petra både som fotograf och som stöd i uppdatering av grafisk profil, hemsida och arbete med våra sociala medier. Petra har på ett proffsigt och lyhört sätt hjälpt oss att tydliggöra vad vi vill kommunicera och hittat sätt att paketera det på ett sätt som både sticker ut och känns som vi. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Petra och kan varmt rekommendera henne!”

 

- Malin, CoachCompaniet

Hudvårdsboden

Maria som har Hudvårdsboden har jag hjälpt med bilder och video. Det har varit material på salongen, henne och produkter men även som visar när hon utför behandlingar. Detta material användes på hemsida, sociala medier och i marknadsföring. Jag hjälpte även till med tips och råd kring sociala medier.

"Blev så nöjd med alla bilder vi tog genom åren jag hade mitt företag och jag kan inte rekommendera Petra NOG. Mer genuin och talangfull fotograf får man leta länge efter. Hon engagerar sig till 100 procent för att allt ska bli perfekt. Och det är som att hon förstår direkt exakt hur man vill ha de.
 

Jag har aldrig varit så nöjd med bilder som jag är med de bilder Petra har fotat till mig.
Boka själv för att se och uppleva en dedikerad, livfull, rolig, trevlig och proffsig fotograf och njut av dina fantastiska bilder när du får dem!"

 

- Maria, Hudvårdsboden

Kontakta mig här för mer info
& bokning!

forma - Fotograf Petra Leandersson Motala Vadstena6.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page