top of page

Bröllopsfotografering

Bilderna som finns kvar, år efter år att se tillbaka på och njuta utav!

"När jag läste på din hemsida inför att vi skulle välja fotograf, så hade du skrivit att man inte var tvungen att oroa sig om man var ovan framför kameran, att du var van vid det och gjorde ditt bästa för att man skulle känna sig trygg och kunna slappna av. Det var en av anledningarna till att vi valde dig (utöver din fina portfolio såklart!). Det du skrivit stämde så bra! Du gjorde oss verkligen bekväma. Kändes som att du var en nära vän man känt länge när det var "solo-foto", och vid parfoton så var det som att jag och Gustaf var själva och myste som vanligt (fast med finare kläder 😅)Så extremt glad och tacksam att du fotade oss!"

- Karolina och Gustaf

Er bröllopsdag förtjänar att förevigas! Bilder på er två tillsammans, med familjen och kanske om ni vill, er vigsel.

För alla passar inte stora bröllop eller en fotograf som följer från morgon till kväll och då finns jag här för er!

 

Er bröllopsfotografering med mig utgår från samma koncept jag har med mina familjer, det ska vara kul och avslappnat! Jag kommer guida er igenom allt och kommer ge er tid att stanna upp och njuta av dagen, tillsammans! Ni behöver bara dyka upp så tar jag hand om er!

Och som en kund sa till mig en gång, det som finns kvar efter ett bröllop och som får en att uppleva allt igen, det är bilderna. Och dom kan man titta på om och om igen, hänga på väggen och skapa album utav för att blicka tillbaka på när som man känner för det. Det är en investering i en dag som inte kommer igen.

"Men asså är du ens mänsklig?! Hur kan man ta så fina bilder? Vi fattar ingenting 🥹 vi är helt gråtiga här båda två 🥹🙈 Vilket minne att se tillbaka på 😍 så glada att vi valde dig, tack tack tack ❤️"

- Johanna & Daniel

Paket som jag erbjuder:

Porträtt - 7490 kr

För er som vill få bilder tillsammans på er! Det är ju er dag så att kunna minnas denna dag tillsammans och få fina bilder som minne är en favorit! I detta paket ingår även er favorit bild som förstoring samt minst 50 st digitala filer.

Porträtt och borgerlig vigsel - 8 990 kr

För er som har en borgerlig vigsel och önskar få bilder på den men även porträtt tillsammans på er! Det är ju er dag så att kunna minnas denna dag tillsammans och få fina bilder som minne är en favorit. Även här ingår er favoritbild som förstoring samt att ni får minst 70 st digitala filer.

Porträtt, Vigsel och Gratulationer  - 13 990 kr

Önskar ni få lite mer förevigat av er dag är paketet med porträtt och vigsel rätt. Då fotar jag er under 3 sammanhängande timmar och vi hinner med porträtt, vigsel och även lite gratulationer efter med era gäster. Utöver alla bilder så får ni även ert egna bröllopsalbum designat av mig utifrån era favoritbilder.

Vill ni veta exakt vad varje paket innehåller eller vill kolla om jag är ledig på ert datum? Kontakta mig längst ner på sidan!

"Åh vi är mer än nöjda!! Du förverkliga så som jag ville ha de/tänkt mig, om inte ännu bättre! Superduper nöjd, tack snälla❤️"

 

-Madeleine och Felix

Vanliga frågor:

Bröllop Näfstad loge Ödeshög.jpg

Hur betalar vi?

Ni betalar 50% av ert paket vid bokning. 1 vecka innan ert bröllop betalas resterande 50%. Då är allt klart och redo och ni kan njuta av er dag! Betala med swish, faktura eller Klarna.

 

Hur planerar vi dagen?

Vi kommer pratas vid via telefon och mail och planerar upplägget för er dag! Jag finns här för att bolla idéer, platser och frågor! Bokar ni mitt största paket ses vi över en fika.

 

När får vi våra bilder?

Ni kommer få en tjuvkik på resultatet redan dagen efter! Och efter 1-2 veckor är alla era bilder klara och de levereras via ett webbgalleri där ni kan ladda ner dem. Produkter finns att hämta 1-3 veckor efter beställning.

Fotar du bara bröllop i Motala?

Nej, jag fotar även bröllop på andra orter! Det som tillkommer vid dessa bröllop är reseersättning.

"Men lägg av så otroligt duktig du är! Helt fantastiskt bilder. Så glad att vi valde dig som fotograf! Kan gå igenom dessa bilder flera gånger dagligen!"

 

-Felicia och David

Bröllopsfotograf Näfstad loge.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page