top of page

"När jag läste på din hemsida inför att vi skulle välja fotograf, så hade du skrivit att man inte var tvungen att oroa sig om man var ovan framför kameran, att du var van vid det och gjorde ditt bästa för att man skulle känna sig trygg och kunna slappna av. Det var en av anledningarna till att vi valde dig (utöver din fina portfolio såklart!). Det du skrivit stämde så bra! Du gjorde oss verkligen bekväma. Kändes som att du var en nära vän man känt länge när det var "solo-foto", och vid parfoton så var det som att jag och Gustaf var själva och myste som vanligt (fast med finare kläder 😅)Så extremt glad och tacksam att du fotade oss!"

- Karolina och Gustaf

Er bröllopsdag!

 

Er bröllopsdag förtjänar att förevigas! Bilder på er två tillsammans, med familjen och kanske om ni vill, er vigsel.

För alla passar inte stora bröllop eller en fotograf som följer med från morgon till kväll och då finns jag här för er!

 

Er bröllopsfotografering med mig utgår från samma koncept jag har med mina familjer, det ska vara kul och avslappnat! Jag kommer guida er igenom allt och kommer ge er tid att stanna upp och njuta av dagen, tillsammans! Ni behöver bara dyka upp så tar jag hand om er!

Och som en kund sa till mig en gång, det som finns kvar efter ett bröllop och som får en att uppleva allt igen, det är bilderna. Och dom kan man titta på om och om igen, hänga på väggen och skapa album utav för att blicka tillbaka på när som man känner för det. Det är en investering i en dag som inte kommer igen.

Har du frågor till mig så är jag bara ett meddelande bort!

"Men asså är du ens mänsklig?! Hur kan man ta så fina bilder? Vi fattar ingenting 🥹 vi är helt gråtiga här båda två 🥹🙈 Vilket minne att se tillbaka på 😍 så glada att vi valde dig, tack tack tack ❤️"

- Johanna & Daniel

Paket som jag erbjuder:
Vill ni veta exakt vad varje paket innehåller eller vill kolla om jag är ledig på ert datum? Kontakta mig längst ner på sidan!

Porträtt - 7990 kr

60 minuters porträttfotografering för er som vill få era bröllopsporträtt tagna av mig. 

Digital konsultation via telefon/google meet inför dagen samt 

min bröllopsguide med mina bästa tips inför er dag som pdf. 

Era bilder kommer levereras 1-2 veckor efter bröllopet genom ett webbgalleri. Ni får ca 50 st digitala filer i både högupplöst och webbanpassat format samt i färg och svartvit. Webbgalleri  går att dela med vänner och familj.

Liten vigseln - 9 990 kr

För er som önskar att jag fotar era bröllopsporträtt men även vill att jag är med på er borgerliga vigsel så kan ni välja detta paket som ger er 1,5 timmes sammanhängande tid med mig och att få minnen både från era porträtt och er vigsel. 

Digital konsultation via telefon/google meet inför dagen samt min bröllopsguide med mina bästa tips inför er dag som pdf. 

Era bilder kommer levereras 1-2 veckor efter bröllopet genom ett webbgalleri. Ni får ca 70 st digitala filer i både högupplöst och webbanpassat format samt i färg och svartvit. Webbgalleriet går att dela med vänner och familj.

Bröllopsalbum (19x19 cm) ingår där ni får välja vilka bilder ni vill ha med!

"Åh vi är mer än nöjda!! Du förverkliga så som jag ville ha de/tänkt mig, om inte ännu bättre! Superduper nöjd, tack snälla❤️"

 

-Madeleine och Felix

Säg ja - 16 990 kr

3 timmars sammanhängande fotografering med mig som er bröllopsfotograf! Välj vad ni vill få förevigat ex porträtt, vigsel och gratulationer efter.

Möte i Motala eller via telefon/google meet inför bröllopet,
 samt min bröllopsguide med mina bästa tips inför er dag som pdf. 

Era bilder kommer levereras 1-2 veckor efter bröllopet genom ett webbgalleri. Ni får minst 100 st digitala filer i både högupplöst och webbanpassat format samt i färg och svartvit. Webbgalleri  går att dela med vänner och familj.

Bröllopsalbum (28x28 cm) ingår där ni får välja vilka bilder ni vill ha med!

Önskar ni ha med mig fler timmar under dagen så kontakta mig här för mer info!