top of page

Om mig:

Hej! Jag heter Petra och är en Motala-baserad fotograf och kreatör! Tillsammans med min bäste vän, hunden Unique (även kallad Nickan), bor jag i en mysig lägenhet i Motala. Utöver min jobb som fotograf jobbar jag även med sociala medier, webbdesign och grafisk formgivning.

 

När jag valde att testa på fotografyrket för snart 9 år sedan så gjorde jag det för att jag inte en dag skulle sitta och tänk ”undra OM det hade gått…?” Utan hellre testa och det inte gick än att inte veta alls. Men var det så enkelt som det låter när jag skriver? Nej, absolut inte! Men så värt det😊

 

Mer om mig?

Jag älskar vardagsmys och samlar på tekoppar och ljuslyktor. Älskar att mysa till vardagen! Hösten är min favoritårstid med den krispiga luften, färgglada natur och mysiga regndagar – jag har faktiskt en tatuering där det står Höstregn!

 

En oväntad fakta om mig är att jag älskar sport, även om jag är bättre på att titta än att delta. Jag älskar ett OS-år men till vardags följer jag gärna sporter som fotboll (heja Liverpool!), friidrott, skidskytte, alpint och handboll.
 

Att få jobba med något jag brinner för  och få dela det med fantastiska människor är det bästa med mitt jobb!
Har du någon fråga till mig eller vill boka mig som fotograf så är jag bara ett meddelande bort!

"Vi ville bara skriva stort tack för idag! Det var verkligen superkul! Så lättsamt och inte alls sådär jobbigt som det annars är att stå framför kameran. Och din energi och ditt engagemang var verkligen så härligt!! Du är verkligen så duktig på ditt jobb!"

-Linnea och Ervin

bottom of page