top of page
8.jpg

Snabb fakta!

NAMN: Petra Leandersson

BOR: I Motala, min kära hemstad! Bor i en mysig lägenhet tillsammans med min hund Unique (även kallad Nickan).

JOBB: Jag är fotograf, diplomerad social media manager och content creator! Och så knyter jag lite makramé. Jag gillar verkligen omväxlingen i mitt jobb! På en dag kan jag designa visitkort till en kund, leka med barn och få underbara bilder och avsluta hemma i raggsockor med en kopp te i handen knytandes på en ampel!

ÄLSKAR: Vardagsmys! Samlar på både tekoppar och ljuslyktor och tar varje chans jag får att mysa till vardagen! Ska jag sitta vid datorn för jobb eller plugg så är det minst 2 ljus tända och en varm kopp te står redo! Älskar också att bjuda hem vänner och familj på mysiga middagar eller fika! Så att pyssla i hemmet och få det att bli så mysigt det bara går är en favorit!

BÄSTA ÅRSTID: Hösten! Finns inget som slår den, den krispiga luften, alla färger och solen som värmer mjukt. Åh! Dessutom älskar jag lite lätt höstregn, bästa promenadvädret, har faktiskt en tatuering som det står höstregn på!

OTIPPAD FAKTA: Jag är introvert! Något många som träffat mig i jobbet inte gissar på. Att fota och vara kreativ ger mig så himla mycket energi och det flödar ur mig på fotograferingar, jag blir en pladderkvarn som är överallt och fångar ögonblick och ser till att ni inte hinner tänka på att det fotas. Och när jag är klar är energi slut, då älskar jag att få krypa upp i soffan mysa med hunden och redigera. Mitt jobb har den perfekta balansen av att få sprudla av energi och att få gömma mig bakom en skärm och ladda batterierna!

"”Vi ville bara skriva stort tack för idag! Det var verkligen superkul! Så lättsamt och inte alls sådär jobbigt som det annars är att stå framför kameran. Och din energi och ditt engagemang var verkligen så härligt!! Du är verkligen så duktig på ditt jobb!

Det lilla vi fick se av bilderna såg ju sååå fina ut, vi är så taggade på att få se resten!!😍"


-Linnea och Ervin

Lite mer

Jag älskar att skapa med min kamera! Har en vän som en gång sa ”så fort du håller i en kamera så skapas magi” och dom orden värmer verkligen!
Jag fick min första digitalkamera när jag var runt 13, sen dess har jag fotograferat! Gymnasiet valde jag såklart media med inriktning foto och sen dess har jag och kameran skapat bilder.

Jag ville egentligen bli fotograf redan direkt efter gymnasiet men jag landade ett par år i en verkstad som montör innan jag tog klivet, tanken på att om 50 år sitta med samma tanke ”tänk om jag hade kunnat bli fotograf”, ”tänk om jag hade lyckats” utan att ha testat gjorde att jag med världens bästa hejarklack i familjen tog jag steget och gissa om jag är glad att jag gjorde det! Nu har jag jobbat som fotograf i nästan 8 år! Det har verkligen varit en bergochdalbana men så glad jag är för resan!

Än idag älskar jag mitt jobb lika mycket som när jag började, om inte mer!

Petra Leandersson Företag.png
bottom of page