top of page

Kurser och workshops!

För dig som är egenföretagare!

Gör det själv - med hjälp av mig!

Efter att ha varit egenföretagare i snart 9 år så vet jag hur många hattar vi behöver rodda. Vi är inte bara ägare utan vi är ofta den som sköter marknadsföring, sociala medier, kundrelationer, ekonomin, inköp och ja, en massa mer!

Och det är inte alltid man har råd att ta in någon ny i företaget eller så är det så att man skulle vilja fixa saker själv men inte riktigt har kunskapen och då finns jag här!

Inom kort kommer det komma upp information här om mina kurser och workshops som du kan boka med mig inom foto (med kamera och mobil), redigering (på datorn eller i telefon) och sociala medier! Allt för att underlätta din vardag som företagare och göra det enklare för dig att skapa innehåll till marknadsföringen själv!

Under våren kommer kurser och workshops att komma upp. Har du frågor innan dess så kontakta mig nedan och vill du vara säker på att inte missa något så följ mig på instagram!

“Kan verkligen rekommendera att jobba med Petra! En stjärna på sociala medier som är lyhörd och inlyssnande, alltid med ett stort leende och en härlig energi. Dessutom uppskattar vi att hon ligger steget före och kommer med massor av idéer om vad vi kan göra för att utvecklas och bli mer synliga.”

-Malin, CoachCompaniet

Kontakta mig här för mer info!

Fotograf Petra Leandersson 2.JPG

Tack för ditt meddelande!

bottom of page