top of page

Till mina fantastiska stammisar!

Tack och rabatt!

"Bästa Petra, som även fota mig som gravid och nu familjen!

Så j*kla duktig, som till och med får mig att känna mig fin på bild. En sån investering! 😍 Så tacksam. Magiska bilder!"

- Sandra och Daniel

Jag älskar mina återkommande familjer!

 

Sedan jag startade mitt företag 2015 har jag haft familjer som kommer till mig år, efter år, efter år. Jag har faktiskt ett par familjer som jag fotograferat årligen sen starten. Och ni är guld värda!

Så bokar du fotografering nr 3 eller fler hos mig så får du 500 kr rabatt på dom digitala filerna hos mig som ett tack från mig 💛 Att jag får fortsätta fånga er som familj betyder så mycket och jag vill gärna ge tillbaka och detta kändes som ett fint sätt att göra det på.

Erbjudandet gäller såklart på alla fotograferingar efter att nr 3 bokats.

*Går ej att kombinera med andra erbjudanden. Men kan kombineras med presentkort*

"Det var kaos med gnäll och gråt en timme innan fotograferingen med Petra igår... Att vi skulle försöka få till härliga och kärleksfulla familjebilder kändes omöjligt. Men så kommer vi dit, vacker miljö, rolig plats för barnen att springa runt på och fantastiska Petra. Kaoset vändes till en mysig familjestund och Petra skapade magi som alltid!♡""

-Elin och Clas

”Petra, helt galet fina bilder Jag kan inte låta bli att över dom, dels för att jag är så glad att jag fick chansen och möta dig och äran att bli fotograferad i så fina miljöer och att jag helt plötsligt insåg hur nära det är att jag ska få en bebis!!! Och då försvinner magen som du lyckats fånga så sjukt himla fint”

-Maria och Marcus

Fotograf Motala Linköping7.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page