"Varmt bemötande och en fantastisk fotograf. Hon lyckas verkligen fånga det där lilla extra på korten. En fotograf som inte ger upp, när man har barn som ibland kanske inte vill vara med på bild :) Stort tack för super fina kort och för din glädje i att fotografera!"

—emma

Avslappnade fotograferingar

En fotografering med mig är allt annat än en stel. Vi kommer skratta och ha kul och du kommer undra hur en tiden kunde gå så fort. Mina familjer beskriver mina fotograferingar som avslappnade, lättsamma och roliga! Oavsett om ni väntar tillökning eller har en eller flera barn så kommer fokuset vara på att ha kul! Och ni kommer få helt underbara bilder som minnen på en tid som inte kommer tillbaka.  

Studion

När ni bokar en fotografering i min studio får ni komma hem till mig. Jag har ett rum som är min studio med ett stort härligt fönster som ger ett mjukt och fint ljus. Jag använder inga blixtar utan använder det naturliga ljuset i rummet. Det blir bilder i en mjuk och mysig miljö där fokus är på er.

Nyföddfotografering

Nyföddfotograferingar i studion är typ det mysigaste som finns! Ni får komma hit, det är mys på schemat och er nya familjemedlem är i fokus, jag guidar er och ni är klara på en timme! Ni hinner även njuta av en kopp kaffe eller te medans jag förevigar er guldklimp. Detta blir ett perfekt tillfälle att fånga den första tiden tillsammans (första 14 dagarna), de små detaljerna på en tid som aldrig kommer igen. Nedan ser ni söta Hillevi och hennes föräldrar!

"Rekommenderar starkt! Visste först inte om jag skulle våga mig på en gravidfotografering, men så himla avslappnat och vilka bilder!😍 Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet 💕"

—Sandra och daniel

Gravidfotografering

Din gravidfotografering sker ca 2 månader innan ditt bf, dock har jag även fotograferat magar i vecka 39. Denna tid är en tid som aldrig kommer tillbaka och att få vackra bilder att minnas tillbaka på är ett vackert minne. Jag kommer guida dig igenom alla steg och du behöver inte ha någon erfarenhet framför kameran. Magen är fokus men partner och tidigare barn får självklart vara med!

Kläder och styling

Du som mamma/blivande mamma får gärna låna klänningar ur min studiogarderob, det kostar inget extra. Vill du bli fin i håret så kan du gå till de grymma tjejerna på salongen Forma. Här i Motala som jag har ett exklusivt samarbete med som gör att du kan boka styling av hår för 250 kr. 

Du får allt och lite till!

Hos mig behöver du inte skapa tid för att sitta ner och sålla bort bilder från din fotografering, hos mig ingår alla bilder i färg (ca 25 st) allt för att ni ska få ut det mesta av er fotografering. Allt ni behöver göra är ett val hemifrån i lugn och ro, det är att välja er favoritbild, som ni får som vacker förstoring på ett matt lyxigt papper i storlek 20x30 cm. 

I detalj: 45 min fotografering. Guide och frågestund innan fotograferingen. Hjälp med kläder. Bilderna levereras i full storlek och internetanpassade. En vacker förstoring i storlek 20x30 cm. Ni får också ett webbgalleri för att kunna dela bilderna med nära och kära! Så fort bilderna är klara är dom era och redo att användas!

4500 kr

Kunders ord

Kunders ord

Ida och Jim

1 / 15

"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

1 / 15

Vi vill ha dig som vår fotograf, hur gör vi?

Steg för steg, från kontakt till bokning!

A.Kontakta mig

Ni börjar med att fylla i formuläret längst ner på sidan eller maila petraleanderssonphoto@gmail.com så svarar jag inom 24h mån-fre, psst! håll även koll i skärpposten

Avtal och bokning

När vi hittat datum och tid för er så kommer ni att få ett avtal skickat till er (som vi båda skriver under) och en bokningsfaktura, när detta är klart är jag er fotograf!

Och sen då?

Ni kommer få en guide skickad till er med info och tips inför er fotografering. Jag hjälper er med kläder om ni önskar och ca 1-2 veckor innan fotograferingen kommer vi pratas vid över telefon, ett smidigt och enkelt sätt att spara tid och se till att ni får svar på de frågor ni kan tänkas ha.

Dags för fotografering

Äntligen är det dags! Vi möts upp på en plats och kommer ha en härlig timme tillsammans, där vi skrattar och har kul! Jag kommer visa tjuvkikar och guida er igenom allt!

Bilderna

Inom 3 arbetsdagar kommer ni få en tjuvkik av er fotografering och inom 1,5 vecka är alla era bilder klara och ni får direkt tillgång till dom och kan direkt börja använda och dela dom. När ni valt er favoritbild kan ni antigen hämta upp er förstoring hos mig eller få den postad till er.