top of page

Grafisk design och sociala medier!

Jag är en  kreatör som älskar att hjälpa småföretagare med dom kreativa delarna i sitt företag för att stärka varumärket och bli mer synliga.

Virtuell Assistent Sverige Företag Motala.jpg

"Kan verkligen rekommendera att jobba med Petra!
En stjärna på sociala medier som är lyhörd och inlyssnande, alltid med ett stort leende och en härlig energi. Dessutom uppskattar vi att hon ligger steget före och kommer med massor av idéer om vad vi kan göra för att utvecklas och bli mer synliga."

- CoachCompaniet

 Önskar du att du hade någon som kunde hjälpa dig med grejerna som du tycker är svårt, jobbiga, tidskrävande? Någon som kan hjälpa dig bli mer synlig och få ett tydligare varumärke?

Då har du hittat helt rätt! Jag heter Petra och jobbar med att hjälpa företag med grafiska uppdrag men även hjälp med sociala medier! Hur då?

Mig kan du anlita för enskilda projekt eller så kan jag jobba i ditt företag månadsvis. Kanske är det så att du skulle vilja att inlägg bara kommer upp på Instagram utan att du gör något? Eller att du varje månad får hjälp med rubriker och förslag på innehåll du kan dela? Har du ingen instagram men vill ha hjälp att komma igång och starta upp? Behöver du visitkort eller annat grafiskt material skapat  (ex prislista, guider, presentationer, offert osv) för att skapa en helhet och se till att dom matchar ditt företags varumärke? Då kan jag hjälpa dig!

 

Här på sidan hittar du all info om hur jag kan hjälpa dig, du kan även skicka mig ett meddelande så kan vi boka in ett kostnadsfritt möte för att se hur jag kan hjälpa dig.

Social media manager Motala2.png
Grafisk design Motala, Petra Leandersson1.png
Grafisk design Motala, Petra Leandersson2.png
Social media manager Motala1.PNG

”Petra är så proffsig och jag litar till fullo på henne.

Hon har fixat min instagram så det ser proffsigt ut. Har även anlitat henne för fotografering av mina produkter och hjälp med hemsidan. För ett super snyggt helhetsintryck. Kan varmt rekommendera henne!”

-  Camilla, Björknäs Keramik

Detta kan jag hjälpa dig med: 

 

- Dina sociala medier uppdateras - jag är Diplomerad Social Media Manager

- Designa nyhetsbrev och se till att dom skickas

- Grafiskt material som loggor, visitkort, freebies, prislistor och guider mm

- Personliga mallar till sociala medier

- En grafisk profil till ditt företag

- Designa annonser

 

Låter detta som något du behöver hjälp med? Skriv till mig så kan vi boka in ett kostnadsfritt möte för att se hur jag kan hjälpa dig.

"Vi känner sådan stor tacksamhet över hjälpen vi fått av Petra! Hon kände av direkt vad vi var ute efter och lyckades få vår hemsida spegla känslan av vår salong. Alltid kreativa förslag på fotograferingar av personal och salong. Vi kan inte vara mer nöjda!"

- forma.

Hur kan vi jobba ihop?

Mig kan du anlita som en digital kreatör i ditt företag, jag kan jobba varje månad i ditt företag, med ett projekt eller ett enskilt jobb. 

 

Jobbar jag varje månad i ditt företag kan jag tex sköta delar eller hela dina social medier, jobba med din hemsida/webshop eller skapa grafiskt material.

 

Jobbar jag i projekt så kan det tex vara att ta fram en grafisk profil och mallar till dina sociala medier. Skapa eller uppdatera din hemsida. Starta upp dina sociala medier eller fotografera en bildbank till dig.

 

Du kan även anlita mig för att skapa dina visitkort eller grafiskt material som prislistor och guider.

Möjligheterna är oändliga och det viktigaste är att vi hittar den lösningen som passar dig bäst!

Virtuell Assistent Sverige.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

Petra Leandersson företagsfoto.png

Tack för ditt meddelande!

bottom of page