Investering


Så kul att du är intresserad av en fotografering med mig! Vid bokning betalas fotograferingsavgiften för att säkra datum och tid.

Nedan hittar du min prislista, och har du frågor kan du enkelt kontakta mig här!


  • Återkommande kunder ha 25% rabatt på fotograferingsavgiften på ALLA fotograferingar!
  • Vid regn eller sjukdom så bokar vi in ett nytt datum, kostnadsfritt!
  • Gravidfotografering sker runt vecka 30-35
  • Nyföddfotografering sker de första 3 veckorna
  • Pga av Covid-19 kommer alla familjer få ett galleri med alla utvalda bilder från fotograferingen levererad via mail en vecka efter fotograferingen. Där väljer ni vad ni önskar köpa.


Utomhus

Vi möts upp utomhus i Motala och under 45-60 min så har vi en avslappnad och rolig fotostund. Ni får en guide inför fotograferingen och vi kommer även pratas vid för frågor innan.

1500 kr

Hemma Hos

Jag kommer hem till er och under ca en timme så fångar vi minnen i ert hem. Ni kommer få en guide med tips och vi pratas vid innan fotograferingen för att planera vart i hemmet vi kommer fota. Vi kan fota inomhus och utomhus.

Från 1500 kr

Studio

Ni är varmt välkomna till min studio i Motala för en 30 min lång fotografering. Ni kommer få en guide med tips inför fotograferingen och vi kan även pratas vid innan. Detta passar utmärkt för barn och gravidfotograferingar

900 kr

PAKET MED DIGITALA FILER

fria att framkalla fritt.


Utomhus eller hemma hos:

10 st valfria + 1 st 20x30 cm förstoringar - 3600 kr (360 kr/st)

Alla, ca 40 st + album 19x19 cm - 4900 kr (ca 120 kr/st)


Studio:

5 st valfria - 2600 kr

Alla bilder (ca 20 st) + 1 st 20x30 cm förstoringar - 3600 kr


Produkter och album finns som tillval.Bröllop

Porträtt

90 min fotografering som fångar er tillsammans på er dag! Ni får ca 40 st högupplösta digitala filer i minne som levereras 1- 2 veckor efter fotograferingen, dessutom får ni er favoritbild som en 30x40 cm förstoring.

8500 kr

Porträtt + Vigsel

4 h fotografering som fångar er dag på bästa sätt,. Vi hinner med porträtt, vigsel och gratulationer efter vigsel. Ni får ca 100 st högupplösta digitala filer + ett album som minne från er stora dag!

15 500 kr

Företag

Företag

För er med företag, oavsett storlek, så finns jag här när ni vill satsa på er marknadsföring. Är det porträtt av personalen, bilder på produkter eller bilder till era sociala medier så hjälper jag er.
Hör av er så skapar vi ett paket för er!

från 1000 kr