top of page

Hur kan jag hjälpa dig?

Är sociala medier och framförallt Instagram en plats som får dig att känna dig överväldigad? Har du som många en hatkärlek till appen?

Det behöver inte vara så!

 

Jag finns här för att hjälpa och guida dig på din Instagramresa och ge dig verktyg och tips som kan hjälpa dig nå dina mål! 

Har du precis tagit tag i din dröm och startat ett företag men sociala medier känns överväldigande? Har du ett företag men du känner dig så vilse och hänger inte med i alla trender? Har du haft ditt konto i många år men siffrorna ökar aldrig och du har slut på inspiration för att skapa innehåll? Eller är du bara så trött på den där algoritmen, hur ska man kunna vinna över den ens?

 

Du är inte ensam! Och jag finns här för att hjälpa dig :) Förutom att jag är fotograf så är jag också diplomerad social media manage, content creator och  har en förkärlek till grafisk design! Och med snart 8 års erfarenhet som egenföretagare så kan jag hjälpa dig att hitta rätt och få ny inspiration som kommer få ditt konto att växa!

Nedan kan du se vad jag erbjuder dig!

Hur går det till?

Kontakta mig här via hemsidan eller via mina sociala medier och berätta vad du/ni behöver hjälp med. Vi kan sedan ha ett konsultation via mail eller telefon så att jag kan få vet vad ni önskar och vi kan även bolla idéer! Efter det får ni en offert.

Innan fotograferingen kommer du/ni får svara på lite frågor i ett formulär och vi bestämmer även plats och tid.

1-2 veckor efter fotograferingen är alla bilder klara. Ni kommer då får en länk till ett webbgalleri där ni kan se alla bilder och även ladda ner bilderna.

Har du frågor är det bara att skriva, ett kontaktformulär finns längst ner på sidan!

PetraLeandersson_foorma13.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg
bottom of page