Företag

Företag

Företag

För dig med företag, oavsett storlek, så finns jag här när du vill satsa på din marknadsföring. Är det porträtt av personalen, bilder på produkter eller bilder till dina sociala medier så hjälper jag till.
Hör av dig så skapar vi ett paket för dig!

från 1500 kr

Porträtt

90 min fotografering som fångar er tillsammans på er dag! Ni får ca 40 st högupplösta digitala filer i minne som levereras 1- 2 veckor efter fotograferingen, dessutom får ni er favoritbild som en 30x40 cm förstoring.

8500 kr

Det var kaos med gnäll och gråt en timme innan fotograferingen med Petra igår... Att vi skulle försöka få till härliga och kärleksfulla familjebilder kändes omöjligt. Men så kommer vi dit, vacker miljö, rolig plats för barnen att springa runt på och fantastiska Petra. Kaoset vändes till en mysig familjestund och Petra skapade magi som alltid!♡

Elin och Clas

Fotografering i Motala - 0 kr

(ord. 1500 kr) Se lediga tider längre ner :)


Vi möts upp på en plats utomhus i Motala och fotar i 30-45 min, jag kommer ha med filtar och värmepåsar (för händer/fötter). Det blir en avslappnad och rolig fotografering anpassade efter er! Innan fotograferingen kan vi pratas vid över telefon och ni kommer även få en guide med förberedelser.


Era bilder kommer vara klara efter en vecka, då får ni en länk till ett lösenordskyddat galleri där ni kan se alla era bilder och göra ert val, jag finns tillgänglig om ni vill ha hjälp. Ni kommer få ca 30 bilder att kika på.


Har jag ert val innan kvällen 17 dec så kommer ni få er leverans innan jul!

Önskar du en tid i jan - mars kostar en utomhusfotografering i Motala 600 kr (ord 1500 kr).

Unika paket för dig!

Lilla paketet


Välj ut era 4 favoritbilder från fotograferingen och få dom som digitala filer i färg och svartvit! Ni får även en förstoring i storlek 10x15 cm av varje bild, ni väljer om det ska vara färg eller svartvit.


Pris: 2900 kr

Mellan paketet


Paketet för er som inte bara kan välja 4 st bilder när det blev så himla fint! Här får ni välja ut 12 favoritbilder från fotograferingen och få dom som digitala filer i färg och svartvit! Ni får även välja ut 4 st 13x18 cm förstoringar!


Pris: 3900 kr

Stora paketet


Här behöver ni inte välja bort någon bild när alla blev så fina, så skönt! Alla 30 bilder från fotograferingen ingår som digital fil i färg och svartvit! Ni får även 2 st 20x30 cm och 3 st 13x18 cm förstoringar att ha för er själva eller ge bort i julklapp!


Pris: 4900 kr


Skriv till mig här vid frågor eller om du vill boka en av tiderna!