Frågor och svar

Så himla kul att du är intresserad av en fotografering hos mig! Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna inför en fotografering, har du mer frågor är du varmt välkommen att skriva till mig!

Mitt mål är att du ska kunna få helt underbara bilder och att det påvägen ska vara enkelt och kul att skapa minnen med de du älskar allra mest!

Investering

Utomhus

-60 min fotografering i Motala
-Lån av klänningar ur studiogarderoben
-Konsultation innan din fotografering
-Alla digitala filer, ca 40-45 st i färg
-En vacker förstoring på lyxigt papper 30x40 cm

5900 kr

I studion

-45 min fotografering i studion
-Lån av klänningar ur studiogarderoben
-Konsultation innan din fotografering
-Alla digitala filer, ca 25 st i färg
-En vacker förstoring på lyxigt papper 20x30 cm

4500 kr

Frågor och svar!

Vad gör vi vid dåligt väder?

Vart sker fotograferingen?

Hur betalar jag?

Jag har ingen kameravana

Jag är nervös att barnen inte kommer lyssna, är mutor ok?

Kan vi delbetala?

Hur får vi bilderna?

Kan jag få mina bilder i svartvitt?

Kan vi köpa till produkter?

Frågor och svar!

Vad gör vi vid dåligt väder?

Vid regn bokar vi alltid om till en ny dag, det kostar inget extra och ingår i er bokning! Ni erbjuds en ny tid inom 1-2 veckor, ibland redan samma vecka!

Vart sker fotograferingen?

Jag utgår från Motala och det är här runtom er fotografering sker. Jag har hittat flera stycken fantastiska platser som jag kan erbjuda er året om!

Hur betalar jag?

Ni betalar halva summan vid bokning och resterande delen samma dag som fotograferingen. Välj att betala med swish eller faktura. Detta gör att så snart era bilder är klara så får ni tillgång till era bilder och kan använda dom fritt direkt.

Jag har ingen kameravana

Det är du inte ensam om och det krävs absolut ingen kameravana för att fotas av mig! Jag kommer guida dig hela tiden och fokus är på att ha kul, jag har jobbat som fotograf i 5 år och fotograferat många år innan det så jag har mina knep för att fånga dig på ett naturligt sätt. Så allt du behöver är att dyka upp så tar jag hand om dig :)

Jag är nervös att barnen inte kommer lyssna, är mutor ok?

Oroa dig inte! Jag har fotat barn i 5 år och har inte behövt avbryta en fotografering för att barnen inte lyssnat! Mina fotograferingar är anpassade utifrån barnen och jag har en massa trix och lekar för att få med barnen på bild. Jag ser helst att ni inte kör med mutor, vi använder det som absolut sista utväg, fråga gärna mig innan du plockar fram det.

Kan vi delbetala?

Ja, ni kan dela upp betalningen på 4 tillfällen hos mig. Många som delbetalar börjar innan fotograferingen så att sista betalningen sker innan fotograferingen, då behöver dom inte vänta på att få tillgång till bilderna. Era bilder levereras efter att sista betalning är gjord.

Hur får vi bilderna?

1,5 vecka efter fotograferingen kommer ni få en länk till ett onlinegalleri där alla era bilder finns! Därifrån kan ni enkelt välja ut er bild till förstoringen som ingår, ladda hem bilderna till datorn eller dropbox som jag rekommenderar. Ni kan dela galleriet med nära och kära då det ligger uppe i ett år. Härifrån kan ni enkelt göra beställningar på produkter!

Kan jag få mina bilder i svartvitt?

Absolut! I ert paket ingår alla bilder i färg, vill ni även ha dom i svartvit så kostar det 600 kr.

Kan vi köpa till produkter?

Absolut kan ni det!
Album mellan 1900-2500 kr
Ytterligare förstoringar: 120 - 250 kr.
Väggcollage från 1900 kr.
Säg till om du är intresserad så tar jag med till fotograferingen så ni kan kika på det jag erbjuder.

"Photos are a return ticket to a moment otherwise gone"

—Tänker jag

"Jag älskar våra gravidbilder & att vi hann fota bara någon vecka innan lilla ”pyret” tittade ut! Ett underbart minne att se tillbaka på, då jag aldrig känt mig mer vacker ❤️Du är GRYM Petra & din kreativa sida är oslagbar"

—Erika och fredrik

Kunders ord

Kunders ord

Maria och Erik

1 / 15

"Häromdagen var vi på besök hos fina Petra och fick kolla på alla fantastiska bilder hon hade tagit av våran familj😍
Vilken tjej alltså! Så himla duktig på att få fram levande, härliga bilder fyllda av kärlek❣️Mycket lek och bus gjorde att våra grabbar tyckte det var toppen👍🏻
Tack Petra ❤️"

1 / 15

Har du frågor är det bara att du skriver!

Formulär finns nedan!