Välkommen!

Jag är så glad att du är här och att jag ska få äran att fotografera dig och din familj!

Jag är så glad att ni valt att investera i familjefoton och får minnen för livet och en stund med varandra där ni kommer ha kul!

Det är flera saker som gör att resultatet för en fotografering blir wow, ni behöver inte tänka på alla men jag ska berätta några saker som ni ska tänka på, resten fixar jag!


Mitt mål för er är att ni ska kunna slappna av och ha kul och inse hur enkelt det är att få bilder på familjen som är ni. Och sen när bilderna kommer så hoppas jag ni kommer älska dom lika mycket som jag!

Men nu kör vi, dags att planera eran fotografering!


Psst, är det någon fråga som kommer upp så är jag bara ett meddelande bort, glöm inte bort det!

En fotografering med mig!


Till mig kommer du inte för stela poser och "nu tittar vi alla in i kameran och ler" bilder, även om jag kommer fånga bilder på er när ni tittar in i kameran så är inte det fokus. Du kommer få leka, mysa, busa och springa med din familj. Det kommer vara rörelse och skratt. Självklart är en gravidfotografering mer stillsam än en fotografering med en 3 och 5 åring men det kommer vara avslappnat!


Ni kommer få titta på varandra, vara nära, busa, kittlas. Vet du inte vart du ska göra av dina händer? Placera dom på någon, håll en hand, lägg på en axel, plocka upp ett barn! För dig som är gravid har du lyxen att hålla om magen! Men oroa er inte, jag finns här för att guida er!


Miljön


Vi fotograferar utomhus och då är miljön väldigt viktig för känslan i bilderna och den är värd att väljas med omsorg. Skog, öppna fält, en strand vid vattnet eller mitt i grönskan – vad tycker ni bäst om och vad symboliserar er?

Utifrån platsen vi väljer så kan ni läsa i klädguiden vilka kläder som passar.

.

Slappna av


Jag lovar att jag inte kommer ta osmickrande bilder på dig, jag säger till om du ska sträcka på dig eller slappna av i axlarna eller så är jag framme och fixar håret. Allt ni behöver göra är att slappna av, jag är här för att guida er och fånga det bästa med er familj!

"Så himla bra det gick och tjejerna är sååå nöjda, Emelie vill ju ha dig som storasyster, haha 😀 Åå korten är helt underbara!!! Tack!"

-Therese

Vad ska vi ha på oss?


Här kommer några snabba tips men ni kan äen läsa i min klädguide, där får ni många bra tips och bilder att inspireras av!

Välj det som ni känner er bekväma i och se till att kläderna är i rätt storlek. Skänk också en tanke till fotoplatsen. Vad passar in i den miljö vi planerat?

Jag rekommenderar lugna/dova/naturnära färger och utan tryck. Mönster är välkommet om ni trivs i det, annars är det fint med olika material eller att få in detaljer som spets eller volang. Försök att klä er enhetligt men undvik att se likadana ut. Helst inte samma t-shirt och jeans med andra ord.

Tips


Kom till fotograferingen utvilade och mätta. Ha gärna med er vatten och något litet att äta (och vid familjefoto, favoritleksak/gosedjur och ev ett ombyte) så ni inte tappar energin. Det är även väldigt bra att ha med er en varm jacka så ni kan värma er under de lite kyligare årstiderna.

Inspiration


Pinterest och Instagram är fantastiska plattformar för att finna inspiration. Hittar ni något extra fint så skicka gärna bilderna till mig så vet jag vad ni gillar och kan hjälpa er hitta rätt. Att bolla kläder och styling tycker jag är så kul!


Paket att välja emellan efter fotograferingen!

Lilla Paketet

3500

För er som bara vill ha ett fåtal bilder att se tillbaka på. I detta paket får du välja dina 4 favoritbilder som du får som digital filer, du får även en 18x24 cm förstoring.

Mellan Paketet

4900 kr

För er som känner att det är omöjligt att bara välja ut 4 st bilder nu när det blev så himla många fina bilder från fotograferingen. Här får ni välja ut era 18 favoritbilder och får dessutom 1 st 20x30 cm förstoringar i paketet!

Stora Paketet

6700 kr

För er som helt enkelt inte kan välja, för jag vet hur svårt det är med bilder på dom man älskar allra mest! I detta paket ingår allt, alla bilder (ca 40 st), ett vackert album och en 30x40 cm förstoring att ha i hemmet!
Så lyxigt!

Digitala paketet

5400 kr

Paketet som ger era alla bilder, som digitala filer i färg och svartvitt. Du behöver inte välja bort en enda.

Vanliga frågor!


  • Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder? Tjuvkik kommer inom 3 dagar och hela galleriet 1 vecka efter fotograferingen! Då har ni tillgång till galleriet i en vecka och kan välja det paket som passar er bäst.


  • Hur levereras bilderna? Alla digitala filer levereras i ett webbgalleri där ni enkelt kan ladda ner dom.Alla digitala filer levereras i färg + svartvit, fullt högupplösta och webbanapssade för mobil/sociala medier. Produkter hämtas eller skickas för 49 kr.


  • Kan vi beställa produkter från dig? Självklart kan ni det! Jag hjälper er mer än gärna med att beställa printar och album, här är en länk till min produktguide!


  • Vad händer vid regn/sjukdom? Då bokar vi om till en ny dag, det ingår i er bokning hos mig!

Njut av stunden, den kommer inte tillbaka!

Jag hoppas ni kommer tycka att det är en riktigt minnesvärd och rolig upplevelse som vi får tillsammans.

Follow me on Instagram
@petraleandersson