top of page

Gravid- och parfotografering

En upplevelse tillsammans som ger minnen för livet, värt att investera i!

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping1.jpg
Fotograf Motala.png

”Rekommenderar starkt Petra! Visste först inte om jag skulle våga mig på en fotografering, men så himla avslappnat och vilka bilder! Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet ”

- Sandra & Daniel

Hur många bilder har ni på er två tillsammans? Är ni redo att få ett gäng helt underbara bilder som visar er kärlek och som ni kan ha framme hemma påminnas?
Kanske är det så att ni två snart ska bli tre och vill minnas tiden innan kärlek får en helt ny betydelse?

En par eller gravidfotografering med mig är en rolig stund tillsammans där det blir mycket skratt och skoj! Det blir en dejt ni sent kommer minnas och jag finns där och guidar er och fångar alla underbara ögonblick! Allt från mys på en filt, till att springa hand i hand genom solnedgången eller pussas på ett fält täckt av raps! Ni får minnen som är ni, genuina och naturliga!


Låt mig fånga er!

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping29.jpg
Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping34.jpg
Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping13.jpg
Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping26.jpg

"Ingen av oss gillar att vara med på bild och vi känner oss sällan bekväma framför kameran men under fotograferingen med dig så kändes det så naturligt och du fick oss båda att känna oss bekväma, och vi hade en riktigt rolig stund. Vi är så otroligt nöjda över slutresultatet och kunde verkligen inte föreställa oss att det skulle bli så bra Stort tack!!"

- Evelina & Oscar

Utomhusfotografering:

Jag har så många fina platser runtomkring Motala. Allt från en vacker sandstrand till grusvägar kantade av ängar! Utifrån era önskemål och tiden vi fotar väljer jag en plats som passar. Att fota utomhus är min favorit, det är inte bara en vacker kuliss till era bilder utan det blir väldigt avslappnat. Allt ni behöver göra är att dyka upp så tar jag hand om er!

Bra att veta:

En gravidfotografering sker oftast runt vecka 30-35 men är individuellt, detta är något vi pratar om vid bokning. Partner och tidigare barn får självklart vara med på fotograferingen, även om det är fokus på dig och magen är det så fint med bilder på er tillsammans.

Vid regn/dåligt väder ingår alltid fri ombokning. En vecka efter fotograferingen får ni ett mail med ett galleri där ni i lugn och ro kan kika på alla bilder från fotograferingen hemifrån under en vecka.

Är du intresserad av en gravidfotografering men även en fotografering under ditt barns första år? Kontakta mig för unikt erbjudande.

Par/Gravid - detta ingår:

Detta ingår:

Full support innan fotografering

Guide med tips och info om kläder

Ca 60 min fotografering i Motala

Personligt webbgalleri där ni kan se era bilder hemifrån och välja vad ni vill köpa.

1400 kr

Betalning:
Vid bokning betalar ni summan ovan, den säkrar er tid. Inga digitala filer eller produkter ingår, detta väljer ni efter fotograferingen och betalar då.
Välj att betala med faktura, swish eller KLARNA.

Tillval:

Digitala filer - paket från 3990 kr

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping16.jpg

"Men åååååh!!!

Så galet mysiga bilder❤️

Vi blir helt varma i hjärtat🥲Det är värt så himla mycket! Från djupet av mitt hjärta, Tack Petra! 😍"

-Terese och Marcus

"WOW!! Vilka fina bilder du tagit på vår lilla familj! Evigt tacksam 🙏🙏❤️ Petra du är grym! SÅ GLAD att vi hittade dig och lika nöjda med bilderna denna gång."

- Victoria och Christoffer

"Petra, en fantastisk fotograf med sitt tålamod och hur hon fångar upp uppmärksamheten hos barn. Man känner sig alltid avslappnad framför kameran när hon fotograferar.😍"

-Amanda och Anton

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping33.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page