top of page

Gravid- och parfotografering

Bilder från en tid som aldrig kommer igen, hur vill du minnas den?

Familjefotograf Linköping Motala3.png

”Rekommenderar starkt Petra! Visste först inte om jag skulle våga mig på en fotografering, men så himla avslappnat och vilka bilder! Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet ”

- Sandra & Daniel

Hur många bilder har ni på er två tillsammans? Är ni redo att få ett gäng helt underbara bilder som visar er kärlek och som ni kan ha framme hemma påminnas?
Kanske är det så att ni två snart ska bli tre och vill minnas tiden innan kärlek får en helt ny betydelse?

En par eller gravidfotografering med mig är en rolig stund tillsammans där det blir mycket skratt och skoj! Det blir en dejt ni sent kommer minnas och jag finns där och guidar er och fångar alla underbara ögonblick! Allt från mys på en filt, till att springa hand i hand genom solnedgången eller pussas på ett fält täckt av raps! Ni får minnen som är ni, genuina och naturliga!


Låt mig fånga er!

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping29.jpg
Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping34.jpg
Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping13.jpg
Fotograf Motala Linköping19.jpg

"Ingen av oss gillar att vara med på bild och vi känner oss sällan bekväma framför kameran men under fotograferingen med dig så kändes det så naturligt och du fick oss båda att känna oss bekväma, och vi hade en riktigt rolig stund. Vi är så otroligt nöjda över slutresultatet och kunde verkligen inte föreställa oss att det skulle bli så bra Stort tack!!"

- Evelina & Oscar

Utomhusfotografering:

Jag har så många fina platser runtomkring Motala. Allt från en vacker sandstrand till grusvägar kantade av ängar! Utifrån era önskemål och tiden vi fotar väljer jag en plats som passar. Att fota utomhus är min favorit, det är inte bara en vacker kuliss till era bilder utan det blir väldigt avslappnat. Allt ni behöver göra är att dyka upp så tar jag hand om er! Ni behöver inte ha någon kameravana eller känna er bekväma framför en, jag kommer guida och vägleda er igenom allt, ni behöver bara dyka upp!


Bra att veta:

En gravidfotografering sker oftast runt vecka 30-35 men är individuellt, detta är något vi pratar om vid bokning. Partner och tidigare barn får självklart vara med på fotograferingen, även om det är fokus på dig och magen är det så fint med bilder på er tillsammans.

Vid regn/dåligt väder ingår alltid fri ombokning. En vecka efter fotograferingen får ni ett mail med ett galleri där ni i lugn och ro kan kika på alla bilder från fotograferingen hemifrån under en vecka.

Är du intresserad av en gravidfotografering men även en fotografering under ditt barns första år? Kontakta mig för unikt erbjudande.

Par/Gravid - detta ingår:

Detta ingår:

-Full support innan, under och efter fotografering

-Konsultation via telefon

-Guide med tips och info om kläder

-Upp till 45 min fotografering i Motala (om annat önskas säg till)

-Ett urval på ca 30-40 bilder som jag personligen redigerat från er fotografering

-Personligt galleri där ni kan se era bilder hemifrån och välja vilka ni vill köpa.

-En guide på hur ni beställer vackra förstoringar av era digitala filer

-Digital nedladdning av de bilderna ni önskar köpa

 

Vid bokning betalas 1290 kr för att säkra er tid hos mig. En vecka efter fotograferingen få ni tillgång till ett personligt galleri där nu kan se alla era bilder och välja vilka ni vill köpa.

Jag har 4 färdiga paket med digitala filer, priser är mellan 2690-5990 kr.

 

Betalning sker via Swish, faktura eller Klarna.

Gravidfotograf Motala Petra Leandersson Linköping16.jpg

"Kan ni förstå lyckan att få bli fotograferad av världens bästa Petra?! Vi fick vår graviditet förevigad på vackrast tänkbara sätt ♡"

-Lina

"WOW, WOW, WOW! Jag har bara kollat igen lite snabbt men jag älskar bilderna, så himla fina!! <3 Helt magiskt fina! Kan knappt tro att det är vi på bilderna! Vilken magi du skapat! "

- Evelina och Oscar

"Wow alltså, vilka bilder! Vet ju att du är duktig på att vägleda så tveka inte innan men WOW!"

-Emelie

Fotograf Motala Linköping19.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page