Parfotografering

Vi två, tillsammas!

Oavsett om ni varit tillsammans i några månader eller firar 10 år som par så är er kärlek värd att hyllas!
Hos mig blir et en timmes avslappnad fotografering där jag guidar er! Det blir mycket rörelser, pussar och kramar!

Learn More

"Åh tack snälla fina du! Vilka underbara bilder, älskar dom absolut lika mycket som dig (om inte mer)! Vi hade superkul och det kändes som en väldigt lättsam fotografering, vilket jag tyckte var väldigt skönt för man kände sig bekväm framför kameran!"

-Felicia och Anton

Vanliga frågor:

01/03

Hur går det till?

Inför fotograferingen får ni en guide med all info, där finns även en klädguide! Ni får fylla i ett frågeformulär och om ni önskar så kan vi även pratas vid över telefon, ett lätt sätt att ta upp ev frågor!

1-2 dagar efter fotograferingen så får ni se en tjuvkik på slutresultatet och efter en vecka är alla bilder klara för er att kika på. Då kommer ni få ett galleri på mailen med alla bilder, ni får ha tillgång till galleriet i en vecka och kan i lugn och ro bestämma er vilket paket som passar er bäst.

Vart sker fotograferingen och när kan vi boka diG?

Jag finns i Motala och det är här jag har de flesta av mina fantastiska fotoplatser! Strand, skog, ängar och lummig grönska. Önskar ni att jag kommer till er så får ni skicka en förfrågan.

Jag finns tillgänglig för fotograferingar på vardagar under eftermiddagar och kvällar. Jag använder mig inte av lampor eller blixtar utan det är bara jag och kameran som skapar bilderna ni ser!

Vad gör vi om det regnar eller om vi blir sjuka?

Då bokar vi om till en ny dag, det ingår i er bokning :) Ni får oftast förslag på en ny tid inom en till två veckor.

Betalning?

Vid bokning betalar ni ert fotograferingspaket, första året eller Barn/familjefoto. Jag skickar en faktura, när den är betald är ni inbokade.

När ni har fått ert galleri med alla bilder och väljer bland mina 4 st olika paket (3000-6300 kr) så har ni en vecka att i lugn och ro hemma kika och välja. När ni valt skickas en faktura på summan och när den är betald kan ni ladda ner era bilder, Det går självklart bra med swish också.

Vad ska vi ha på oss?

Kanske den vanligaste frågan inför en fotografering! Jag brukar säga att ni ska känna er midsommarfina, för den känslan älskar man ju!
När du bokar kommer du få en guide med inspiration och tips! Kika även runt på min instagram och pintrest för inspiration!

01/05

"Ingen av oss gillar att vara med på bild och vi känner oss sällan bekväma framför kameran men under fotograferingen med dig så kändes det så naturligt och du fick oss båda att känna oss bekväma, och vi hade en riktigt rolig stund. Vi är så otroligt nöjda över slutresultatet och kunde verkligen inte föreställa oss att det skulle bli så bra! Stort tack!!


- Evelina & Gustaf

Parfotografering - 1200 kr


För er som vill fira kärleken . Det blir en lugn och avslappnad fotografering med mycket skratt. Partner och tidigare barn får gärna vara med!

Du får fotografering + en 18x24 cm förstoring till erbjudandet 750 kr (ord. 1700 kr).


Follow me on Instagram
@petraleandersson