Välkommen!

Jag är så glad att du är här och att jag ska få äran att fotografera dig och din familj!

Det är flera saker som gör att resultatet för en fotografering blir wow, ni behöver inte tänka på alla men jag ska berätta några saker som ni ska tänka på, resten fixar jag!


Mitt mål för er är att ni ska kunna slappna av och ha kul och inse hur enkelt det är att få bilder på familjen som är ni. Och sen när bilderna kommer så hoppas jag ni kommer älska dom lika mycket som jag!

Men nu kör vi, dags att planera eran fotografering!


Psst, är det någon fråga som kommer upp så är jag bara ett meddelande bort, glöm inte bort det!

En fotografering med mig!


Till mig kommer du inte för stela poser och "nu tittar vi alla in i kameran och ler" bilder, även om jag kommer fånga bilder på er när ni tittar in i kameran så är inte det fokus.


Ni kommer få titta på varandra, vara nära, busa, kittlas. Vet du inte vart du ska göra av dina händer? Placera dom på någon, håll en hand, lägg på en axel, plocka upp ett barn! För dig som är gravid har du lyxen att hålla om magen! Men oroa er inte, jag finns här för att guida er!


Studion

Min studio är ljus och luftig och jag använder mig endast av ljuset från ett stort fönster för att skapa era bilder. Jag fotar helt i barnens takt och anpassar fotograferingen utifrån deras energi. Ni föräldrar är också varmt välkomna att vara med på några bilder vid familjefotografering. Jag guidar er genom allt och ni behöver inte komma på någon pose själva eller ha en massa idéer, det finns jag här för.


Slappna av


Är det en barnfotografering så gör det inget om det blir lite kaos emellanåt, jag vet att det kan vara jobbigt som förälder i dessa stunder men lita på mig, med lite kaos kommer ofta de bästa bilderna :)


Jag lovar att jag inte kommer ta osmickrande bilder på dig, jag säger till om du ska sträcka på dig eller slappna av i axlarna eller så är jag framme och fixar håret. Allt ni behöver göra är att slappna av, jag är här för att guida er och fånga det bästa med er familj!

Vad ska vi ha på oss?


Välj det som ni känner er bekväma i och se till att kläderna är i rätt storlek.

Jag rekommenderar lugna/lätt dova/naturnära färger och utan tryck. Mönster är välkommet om ni trivs i det, annars är det fint med olika material eller att få in detaljer som spets eller volang. Försök att klä er enhetligt men undvik att se likadana ut. Helst inte samma t-shirt och jeans med andra ord.

Fråga mig gärna om mer tips om ni vill!


Tips


Kom till fotograferingen utvilade och mätta. Ha gärna med er vatten och något litet att äta (och vid familjefoto, favoritleksak/gosedjur och ev ett ombyte) så ni inte tappar energin.

Inspiration


Pinterest och Instagram är fantastiska plattformar för att finna inspiration. Hittar ni något extra fint så skicka gärna bilderna till mig så vet jag vad ni gillar och kan hjälpa er hitta rätt. Att bolla kläder och styling tycker jag är så kul!


Vanliga frågor!


  • Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder? Tjuvkik kommer inom 3 dagar och hela galleriet inom 1 vecka efter fotograferingen! Då har ni tillgång till galleriet i en vecka och kan välja det paket som passar er bäst.


  • Vilka paket kan vi välja emellan? Ni kan välja mellan två paket. 1. Välja ut era 5 favoritbilder och få dom som digitala filer, det kostar 2600 kr eller paket 2 då får ni välja alla bilder (ca 20-25 st) det paketet kostar 3900 kr


  • Kan vi beställa produkter från dig? Självklart kan ni det! Jag hjälper er mer än gärna med att beställa printar och album, här är en länk till min produktguide!


  • Vad händer vid sjukdom eller om ni eller jag känner symtom? Då bokar vi om till en ny dag, det ingår i er bokning hos mig! Vi väntar hellre två veckor extra än att chansa!

Njut av stunden, den kommer inte tillbaka!

Jag hoppas ni kommer tycka att det är en riktigt minnesvärd och rolig upplevelse som vi får tillsammans.