Välkommen!

Jag är så glad att du är här och att jag ska få äran att fotografera dig och din familj!

Jag är så glad att ni valt att investera i familjefoton och får minnen för livet och en stund med varandra där ni kommer ha kul!

Det är flera saker som gör att resultatet för en fotografering blir wow, ni behöver inte tänka på alla men jag ska berätta några saker som ni ska tänka på, resten fixar jag!


Mitt mål för er är att ni ska kunna slappna av och ha kul och inse hur enkelt det är att få bilder på familjen som är ni. Och sen när bilderna kommer så hoppas jag ni kommer älska dom lika mycket som jag!

Men nu kör vi, dags att planera eran fotografering!


Psst, är det någon fråga som kommer upp så är jag bara ett meddelande bort, glöm inte bort det!

En fotografering med mig!


Till mig kommer du inte för stela poser och "nu tittar vi alla in i kameran och ler" bilder, även om jag kommer fånga bilder på er när ni tittar in i kameran så är inte det fokus. Du kommer få leka, mysa, busa och springa med din familj. Det kommer vara rörelse och skratt. Självklart är en gravidfotografering mer stillsam än en fotografering med en 3 och 5 åring men det kommer vara avslappnat!


Ni kommer få titta på varandra, vara nära, busa, kittlas. Vet du inte vart du ska göra av dina händer? Placera dom på någon, håll en hand, lägg på en axel, plocka upp ett barn! För dig som är gravid har du lyxen att hålla om magen! Men oroa er inte, jag finns här för att guida er!


Tid


Den bästa tiden att fota är inte mitt på dagen som många tror, utan på eftermiddagen/kvällen (beroende på årstiden) eller när det är molnigt. Jag bokar helst in fotograferingen dessa tider då jag vet vilken skillnad det gör för resultatet men anpassar mig självklart efter er.

Miljön


Miljön är väldigt viktig för känslan i bilderna och den är värd att väljas med omsorg. Skog, öppna fält, en strand vid vattnet eller i hemmiljö – vad tycker ni bäst om och vad symboliserar er?

Min bäste vän när jag arbetar är det naturliga ljuset, och därför älskar jag att fotografera utomhus. Om ni vill att jag kommer hem till er och fotar, så kommer vi prata om vart ljuset är som bäst och planera 2-3 platser i ert hem vi fotar vid.

Slappna av


Jag lovar att jag inte kommer ta osmickrande bilder på dig, jag säger till om du ska sträcka på dig eller slappna av i axlarna eller så är jag framme och fixar håret. Allt ni behöver göra är att slappna av, jag är här för att guida er och fånga det bästa med er familj!

"Eheu fugaces labuntur anni. Quam bene vivas refert non quam diu."

—Gabriel S.

Vad ska vi ha på oss?


Välj det som ni känner er bekväma i och se till att kläderna är i rätt storlek. Skänk också en tanke till fotoplatsen. Vad passar in i den miljö vi planerat?

Jag rekommenderar lugna/dova/naturnära färger och utan tryck. Mönster är välkommet om ni trivs i det, annars är det fint med olika material eller att få in detaljer som spets eller volang. Försök att klä er enhetligt men undvik att se likadana ut. Helst inte samma t-shirt och jeans med andra ord.. Fråga mig gärna om mer tips om ni vill!


Tips


Kom till fotograferingen utvilade och mätta. Ha gärna med er vatten och något litet att äta (och vid familjefoto, favoritleksak/gosedjur och ev ett ombyte) så ni inte tappar energin. Det är även väldigt bra att ha med er en varm jacka så ni kan värma er under de lite kyligare årstiderna.

Inspiration


Pinterest och Instagram är fantastiska plattformar för att finna inspiration. Hittar ni något extra fint så skicka gärna bilderna till mig så vet jag vad ni gillar och kan hjälpa er hitta rätt. Att bolla kläder och styling tycker jag är så kul!


Vanliga frågor!


  • Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder? Tjuvkik kommer inom 3 dagar och hela galleriet inom 1 vecka efter fotograferingen! Då har ni tillgång till galleriet i en vecka och kan välja det paket som passar er bäst.


  • Vad finns det för paket? Jag har två paket för er att välja emellan, ett med 10 st digitala filer + er favoritbild som en 20x30 cm förstoring för 3600 kr (360 kr/st) eller ett paket med alla bilder (ca 40 st) + ett album i storlek 19x19 cm med era favoritbilder detta paket kostar 4800 kr.


  • Kan vi beställa produkter från dig? Självklart kan ni det! Jag hjälper er mer än gärna med att beställa printar och album, här är en länk till min produktguide!


  • Vad händer vid regn/sjukdom? Då bokar vi om till en ny dag, det ingår i er bokning hos mig!

Njut av stunden, den kommer inte tillbaka!

Jag hoppas ni kommer tycka att det är en riktigt minnesvärd och rolig upplevelse som vi får tillsammans.