Steg för steg!

Kontakta mig:

Vi hittar ett datum och lär känna varandra lite bättre genom ett frågeformulär och en konsultation som kan ske över telefon, då svarar jag på era frågor, vi pratar kläder och förberedelser och ser till att ni känner er redo för er fotografering! 

Fotograferingen:

Vi träffas på en plats jag valt ut som passar era önskemål och vi har en avslappnad fotografering med en massa skratt och bus! Ni får hela tiden vägledning av mig och behöver inte ha någon vana framför kameran sen tidigare. Jag tar hand om er!

Era bilder:

3 dagar efter kommer en tjuvkika på slutresultatet till din mail! 1 vecka efter fotograferingen är alla era bilder klara och levereras i ett lösenordsskyddat galleri, därifrån kan ni enkelt välja ut det paket ni önskar köpa.

"Rekommenderar starkt! Visste först inte om jag skulle våga mig på en
gravidfotografering, men så himla
avslappnat och vilka bilder!😍
Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet 💕"

Sandra och daniel

Frågor och svar!

Vad gör vi vid dåligt väder?

Vid regn bokar vi alltid om till en ny dag, det kostar inget extra och ingår i er bokning! Ni erbjuds en ny tid inom 1-2 veckor, ibland redan samma vecka!

Vart sker fotograferingen?

Jag utgår från Motala och det är här runtom er fotografering sker. Jag har flera fantastiska platser som jag kan erbjuda er året om! Vill ni fotas inomhus kommer jag gärna hem till er.

Vad erbjuder du för paket?

Jag erbjuder 3 olika paket, alla innehåller digitala filer (i färg + svartvit) + en produkt, på så sätt får ni ut det mesta av er fotografering och har direkt något att smycka hemmet med!

Lilla paketet är för er som endast vill ha några få favoriter som minne och innehåller: 4 st digitala filer + 18x24 förstoring på valfri bild - 2900 kr

Mellan paketet är för er som känner att det är omöjligt att endast välja 4 st bilder nu när det vart så himla bra, i detta paket ingår: 20st digitala filer + 2 st valfria 20x30 cm förstoringar - 4500 kr.

Stora paketet är för er som helt enkelt inte kan välja och önskar få allt och lite till! I detta paket ingår: Alla digitala filer (ca 40-45 st) + ett 19x19 cm album och 1 valfri 30x40 cm förstoring - 6300 kr.

Har du frågor kring paketet, är det bara att höra av sig, jag finns här för att svara på dina frågor!

Hur betalar jag?

Vid bokning betalas bokningsavgiften på 1500 kr (750 för första året) för att säkra ert datum, betala med faktura eller swish.
När ni har bestämt vilket paket ni önskar köpa så väljer ni om ni vill betala med faktura, swish eller delbetalning på 3mån.

Hur får vi bilderna?

1 vecka efter fotograferingen kommer ni få en länk till ett onlinegalleri där alla era bilder finns! Välj vilket paket ni önskar köpa och när det är betalt så går det att ladda ner bilderna ur galleriet.

Jag har ingen kameravana

Det är du inte ensam om och det krävs absolut ingen kameravana för att fotas av mig! Jag kommer guida dig hela tiden och fokus är på att ha kul, jag har jobbat som fotograf i 5 år och fotograferat många år innan det så jag har mina knep för att fånga dig på ett naturligt sätt. Så allt du behöver är att dyka upp så tar jag hand om dig :)

Jag är nervös att barnen inte kommer lyssna, är mutor ok?

Oroa dig inte! Jag har fotat barn i 5 år och har inte behövt avbryta en fotografering för att barnen inte lyssnat! Mina fotograferingar är anpassade utifrån barnen och jag har en massa trix och lekar för att få med barnen på bild. Jag ser helst att ni inte kör med mutor, vi använder det som absolut sista utväg, fråga gärna mig innan du plockar fram det.

Kunders ord

Kunders ord

Maria och Erik

Häromdagen var vi på besök hos fina Petra och fick kolla på alla fantastiska bilder hon hade tagit av våran familj😍
Vilken tjej alltså! Så himla duktig på att få fram levande, härliga bilder fyllda av kärlek❣️Mycket lek och bus gjorde att våra grabbar tyckte det var toppen👍🏻
Tack Petra ❤️

01 / 14

Har du frågor är det bara att du skriver!

Formulär finns nedan!