Steg för steg!

Kontakta mig:

Vi hittar ett datum din familj och vi lära känna varandra lite bättre genom ett frågeformulär men också en konsultation som kan ske över telefon, då svarar jag på era frågor, vi pratar kläder och förberedelser och ser till att ni känner er redo för er fotografering! 

Fotograferingen:

Vi träffas på en plats jag valt ut som passar era önskemål och vi har en avslappnad fotografering med en massa skratt och bus! Mitt största fokus kommer vara på barnen och jag anpassar fotograferingen efter dom. Vi hinner med syskonbilder, familjebilder och enskilda bilder på alla barn. Här får ni även kika på de produkter jag erbjuder! 

Era bilder:

Inom 3 dagar efter fotograferingen så kommer en tjuvkika på slutresultatet till din mail! 1-2 veckor efter fotograferingen är alla era bilder klara och levereras i ett lösenordsskyddat galleri, därifrån kan ni enkelt ladda ner era bilder och börja använda dom direkt! 

"Rekommenderar starkt! Visste först inte om jag skulle våga mig på en gravidfotografering, men så himla avslappnat och vilka bilder!😍 Ångrar mig inte en sekund, och vilket minne för livet 💕"

—Sandra och daniel

Frågor och svar!

Vad gör vi vid dåligt väder?

Vart sker fotograferingen?

Hur betalar jag?

Vad är en digital fil?

Jag har ingen kameravana

Jag är nervös att barnen inte kommer lyssna, är mutor ok?

Hur får vi bilderna?

Kan vi köpa till produkter?

Minipaketet - kan jag välja till mer bilder?

Frågor och svar!

Vad gör vi vid dåligt väder?

Vid regn bokar vi alltid om till en ny dag, det kostar inget extra och ingår i er bokning! Ni erbjuds en ny tid inom 1-2 veckor, ibland redan samma vecka!

Vart sker fotograferingen?

Jag utgår från Motala och det är här runtom er fotografering sker. Jag har flera stycken fantastiska platser som jag kan erbjuda er året om!

Hur betalar jag?

Ni betalar halva summan vid bokning och resterande delen 3 dagar innan fotograferingen. Välj att betala med swish eller faktura. Detta gör att så snart era bilder är klara så får ni tillgång till era bilder och kan använda dom fritt direkt.

Ni kan även dela upp betalningen på 4 tillfällen hos mig.

Vad är en digital fil?

Hos mig får ni alltid digitala högupplösta bilder i era paket. Det innebär digitala bilder av högsta möjliga kvalitet som ni tex. kan framkalla i stora storlekar utan att tappa kvalité eller bli grusiga.  Detta för att ni själva ska kunna välja fritt var, när och hur ni vill använda bilderna. Ni får självklart framkalla genom mig eller välja något annat fotolabb. Det finns alltid billigare alternativ, men dessa är billigare av en anledning – det är inte samma kvalitet och färgerna blir inte det samma. Ni får superfina bilder av mig i högsta kvalitet, lite tråkigt att inte få samma kvalitet på era utskrifter och produkter?

Jag har ingen kameravana

Det är du inte ensam om och det krävs absolut ingen kameravana för att fotas av mig! Jag kommer guida dig hela tiden och fokus är på att ha kul, jag har jobbat som fotograf i 5 år och fotograferat många år innan det så jag har mina knep för att fånga dig på ett naturligt sätt. Så allt du behöver är att dyka upp så tar jag hand om dig :)

Jag är nervös att barnen inte kommer lyssna, är mutor ok?

Oroa dig inte! Jag har fotat barn i 5 år och har inte behövt avbryta en fotografering för att barnen inte lyssnat! Mina fotograferingar är anpassade utifrån barnen och jag har en massa trix och lekar för att få med barnen på bild. Jag ser helst att ni inte kör med mutor, vi använder det som absolut sista utväg, fråga gärna mig innan du plockar fram det.

Hur får vi bilderna?

1,5 vecka efter fotograferingen kommer ni få en länk till ett onlinegalleri där alla era bilder finns! Därifrån kan ni enkelt välja ut era bilder till mini paketet, , ladda hem bilderna till datorn eller dropbox som jag rekommenderar. Ni kan dela galleriet med nära och kära då det ligger uppe i två veckor. Härifrån kan ni också enkelt göra beställningar på produkter!

Kan vi köpa till produkter?

Absolut kan ni det!
Album mellan 1800-2500 kr
Förstoringar: 250 - 900 kr.
Väggcollage från 1900 kr.
Jag har med mig produkter till fotograferingen som ni kan kika på innan vi säger hej då :)

I ert paket ingår bilder i färg, vill ni även ha dom i svartvit så kostar det 600 kr.

Minipaketet - kan jag välja till mer bilder?

Har ni valt att boka minipaketet kan ni självklart välja till ytterligare bilder. Det ingår 10 st men önskar ni fler så kan ni uppgradera till hela galleriet för 1495 kr.

Kunders ord

Kunders ord

Maria och Erik

1 / 15

"Häromdagen var vi på besök hos fina Petra och fick kolla på alla fantastiska bilder hon hade tagit av våran familj😍
Vilken tjej alltså! Så himla duktig på att få fram levande, härliga bilder fyllda av kärlek❣️Mycket lek och bus gjorde att våra grabbar tyckte det var toppen👍🏻
Tack Petra ❤️"

1 / 15

Har du frågor är det bara att du skriver!

Formulär finns nedan!