Familjefotografering i solnedgången!

Avslappnade fotograferingar

En fotografering med mig är allt annat än en stel. Du och din familj kommer få leka lekar, mysa och busa en massa, det är då jag kan fånga er som familj på bästa sätt. Barnen älskar mina busiga fotograferingar och föräldrarna beskriver fotograferingen med ord som avslappnat, lättsamt och roligt! Jag kommer guida er igenom hela upplevelsen, ni behöver bara dyka upp så tar jag hand om er!

Vackra fotoplatser

Jag älskar att ge mig ut och leta efter den perfekta platsen för er fotograferingen! En plats där solen ger ett vackert skimmer och där vi samtidigt kan leka och ha kul. Runtom Motala har många magiska platser i olika miljöer som passar alla årstider, för jag fotograferar familjer utomhus, året runt! Främst i solnedgången men även på dagen för de familjer som önskar det.


"Varmt bemötande och en fantastisk fotograf. Hon lyckas verkligen fånga det där lilla extra på korten. En fotograf som inte ger upp, när man har barn som ibland kanske inte vill vara med på bild :) Stort tack för super fina kort och för din glädje i att fotografera!"

—Emma

Barnen i fokus

En familjefotografering med mig är en stund av att njuta av att vara med din familj och samtidigt få helt underbara minnen från den tid som är just nu. Barnen är alltid i fokus på mina fotograferingar och jag anpassar fotograferingen helt efter deras energi och vad dom tycker är kul. Behövs det paus kommer vi ta det, är det mycket spring i benen så kommer det lekas en massa lekar, genom att anpassa mig utefter barnen kommer jag kunna fånga deras personlighet på bästa sätt!


"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

—Ida och Jim


Förfrågan

Skicka in din förfrågan via formuläret längst ner på denna sida, på vardagar får du svar inom 24 h. Hör av dig så snart du börjar tänka på en fotografering för störst chans till ledig tid. Jag tar endast tar emot ett begränsat antal fotografering per månad då jag vill ge varje familj den bästa upplevelsen.

Inför fotografering

Ni kommer få fylla i ett frågeformulär som gör att jag kan få lära känna er bättre och kan planera en fotografering som passar just er. Ca 2 veckor innan fotograferingen kommer vi pratas vid över telefon då pratar vi plats, kläder och tar upp ev frågor ni kan tänkas ha inför er familjefotografering

Fotograferingen

Vi möts upp på plats en timme innan solen går ner. Vi har gott om tid för bilder i olika miljöer, paus för energipåfyllning och ombyte av kläder. Jag kommer guida er genom allt och ni kommer ha så kul ihop! Viktigast av allt, era barn kommer få vara sig själva, jag anpassar fotograferingen efter dom!


"Petra, en fantastisk fotograf med sitt tålamod och hur hon fångar upp uppmärksamheten hos barn. Man känner sig alltid avslappnad framför kameran när Petra fotografera."

—Amanda och Anton


Era bilder - Du behöver inte välja bort någon!

Jag lägger ner mycket kärlek på dina bilder för att du ska få det allra bästa och ca 1-1,5 vecka efter din fotografering får du ditt webbgalleri med alla utvalda bilder från fotograferingen som nu är dina! Du behöver inte välja bort någon bild på din familj, det enda du väljer är din favoritbild som du får som en lyxig förstoring i storlek 30x40 cm! Dina bilder levereras i färg, högupplösta och internetanpassade, för fri användning


Din investering

Fotografering

60 min fotografering i Motala
Lån av klänningar ur studiogarderoben
Konsultation inför din fotografering
Alla digitala filer, ca 40-45 st i färg
En vacker förstoring på lyxigt papper, 30x40 cm

5900 kr

Vinterfoto, dec-mars

30 min fotografering i Motala
Lån av klänningar ur studiogarderoben
Konsultation innan din fotografering
Alla digitala filer, ca 20 st i färg

3900 kr


Frågor och svar.

Vilken ålder är bäst för barnen?

A.Är ditt barn under 1 år skulle jag rekommedera fotografering vid 4 eller 7 månader, nästa steg är runty ettårsdagen då ditt barn börjat gå (så gulligt!). Efter det är det fritt fram med åldrarna och många familjer väljer då oftast en fotografering om året.

Är det bara bilder på hela familjen?

A.Nej. Ni kommer får en härlig mix av bilder på hela familjen, enskilda bilder på barn/en, ev syskonbilder, mamma med barn, pappa med barn osv. Ert urval kommer ha så mycket fina bilder, många ögonblicksbilder, när ni gör saker ihop men även nån bild när ni alla tittar emot kameran.

Vad händer om det är dåligt väder?

A.Jag vill ge dig det bästa och är väldigt mån om att det ska vara fint väder när vi fotar. Därför bokar vi alltid om vid regn eller väldigt molnigt väder. Det kostar inget extra!

Vart fotar vi?

A.Jag utgår från Motala med omnejd, där jag har min studio och där finnas alla dessa fantastiska platser du ser på mina bilder finns.
Jag har familjer som reser från Stockholm, Uppsala, Norrköping, Örebro och Kristinehamn för fotografering hos mig.

Skicka en förfrågan!

Jag är så glad att du är intresserad av att boka en gravidfotografering hos mig! Såhär gör du för att få störst chans till en tid:

  • Hör av dig så snart så möjligt, det ger störst chans att det finns tid för dig.
  • Ha vardagstider tillgängliga, det är störst chans att jag har tider då.
  • Fyll i formuläret så utförligt du kan, så jag förstår vad du har för önskemål. 
  • Jag svarar på alla förfrågningar inom 24 h på vardagar, håll även koll i skärpposten.