top of page
Företagsfotograf Linköping Motala Vadstena1.png

Företagsfotografering

Låt mig hjälpa er att synas!

Företagsfotograf Linköping Motala Vadstena4.png

Björknäs Keramik

”Petra är så proffsig och jag litar till fullo på henne.

Hon har fixat min instagram så det ser proffsigt ut. Har även anlitat henne för fotografering av mina produkter och hjälp med hemsidan. För ett super snyggt helhetsintryck. Kan varmt rekommendera henne!”

 

- Björknäs Keramik

Är ni ute efter bilder som visar upp er personal, på era produkter eller som visar vad ni skapar och hur? Vill ni kanske bygga en bildbank så ni har material till hemsidan, sociala medier, grafiska designer eller trycksaker?
Då kan jag hjälpa er!

Jag har jobbat som fotograf i åtta år och älskar att skapa naturliga bilder med värme och känsla i! Jag jobbar i naturligt ljus för att skapa bilder som visar er på bästa sätt! En fotografering med mig beskrivs som avslappnade, lättsamma och roliga!

Hör av dig till mig så kan vi prata mer och jag kan skicka en offert för just det ni önskar bilder på.
Jag jobbar både med småföretagare och större företag.

Företagsfotograf Linköping Motala Vadstena5.png

Hudvårdsboden

Personal:
Behöver du nya bilder till företaget som visar vem du/ni är?
Jag vill tillsammans med er skapa bilder som representerar företaget, visar personlighet men som också känns avslappnade och naturliga! I en värld där det går snabbt och det finns ett stort utbud av allt är ett personligt varumärke en styrka, och då vill man se dig/er! Att få ett ansikte till att koppla samman företaget till hjälper att stärka bandet till era kunder.


Produkt:
Har du produkter som du vill lyfta fram i din webbshop, hemsida eller på sociala medier? 
Behöver du bilder som visar upp dom på bästa sätt och som får dina kunder att stanna upp för att se mer?Bildbank:
Vill du bygga upp en bildbank till ditt företag för att använda till olika projekt, i sociala medier, på hemsidan, till marknadsföringsmaterial eller i olika presentationer? 

Då erbjuder jag en unika fotografering där vi planerar för att skapa en stor variation av bilder som ni kan använda er utav!
 I detta paket ingår även en svartvit kopia på alla bilder för att ni ska få de bästa möjligheterna att skapa utifrån.

 Att skapa en bildbank med bilder som har samma känsla/stil hjälper er att skapa tydlighet på era olika plattformar, hemsida, grafiskt men också i tryckt material.

forma.

"Vi känner sådan stor tacksamhet över hjälpen vi fått av Petra! Hon kände av direkt vad vi var ute efter och lyckades få vår hemsida spegla känslan av vår salong. Alltid kreativa förslag på fotograferingar av personal och salong. Vi kan inte vara mer nöjda!"

- forma.

Såhär går det till:
 

Börja med att skriv till mig (det kan du göra längst ner på sidan) och berätta om din verksamhet och vad du behöver hjälp med. Efter det så ses vi för ett möte via zoom eller så tar vi det via mail. Vi pratar igenom era önskemål och gör en plan för vilka bilder ni behöver samt planerar hur, när och var fotograferingen ska ske. Ni får en offert och när den är godkänd så är vi redo att köra.

Fotograferingen sker på den plats vi bestämt tillsammans. Det blir en avslappnad och lättsam fotografering där fokus är på att fånga era önskade bilder.

Efter fotograferingen så kommer jag gå igenom alla bilder och redigera dom bästa från vår stund. Ni kommer sedan få en länk till ett galleri online där ni ser alla bilder. Det är också härifrån ni laddar ner dom bilderna ni köper.

Alla bilder levereras högupplösta och webbanpassade så att du enkelt kan använda dom på bästa sätt. 

CoachCompaniet

”Vi valde att anlita Petra både som fotograf och som stöd i uppdatering av grafisk profil, hemsida och arbete med våra sociala medier. Petra har på ett proffsigt och lyhört sätt hjälpt oss att tydliggöra vad vi vill kommunicera och hittat sätt att paketera det på ett sätt som både sticker ut och känns som vi. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Petra och kan varmt rekommendera henne!”

 

- CoachCompaniet

Företagsfotograf Motala Östergötland Företagsfotograf Petra Leandersson Photography4.jpg

Kontakta mig
här för info
& bokning!

5.jpg

Tack för ditt meddelande!

bottom of page