Porträtt

90 min fotografering som fångar er tillsammans på er dag! Ni får ca 40 st högupplösta digitala filer i minne som levereras 1- 2 veckor efter fotograferingen, dessutom får ni er favoritbild som en 30x40 cm förstoring.

8500 kr

Välkommen!

Här finner ni all info inför en bröllopsfotografering med mig!

Avslappnat

Det är er bröllopsdag och mitt mål är att ni ska kunna slappna av, njuta av dagen och varandra. Därför kommer jag göra mitt yttersta för att ni ska ha denna känsla under hela fotograferingen, vilket kommer göra att ni får kärleksfulla bilder att se tillbaka på.


Bröllopspoträtt

I min drömvärld så har vi 1,5 timme för era bröllopsporträtt, ibland går det att fixa och ibland blir det en timme. Oavsett så kommer denna stunden var helt för er, att få fina bilder på alla små detaljer och på er tillsammans. Ni får ta en paus och bara njuta av att vara ni. Jag kommer guida er, fixa till hår och klänning men också bara ge er små ögonblick av att njuta av varandra. Porträtten sker oftast innan vigseln men vi anpassar oss efter hur er dag ser ut! Mitt ,ål är att ge er magiska bilder att smycka hemmet med!


Dokumentera

Under vigsel och resterande tid av dagen där jag är med men som inte är porträtt foto kommer jag dokumentera er dag på ett diskret sätt utan att missa detaljerna som gör er dag speciell. Jag kommer finns med att på ett mer dokumenterande sätt fånga bilder som visar er dag på bästa sätt. 


B O K N IN G 

För att boka mig som er bröllopsfotograf så betalar ni en bokningsavgift på 50% av ert paket. När den är betald och avtalet påskrivet så är jag er bröllopsfotograf! Grattis ;)


B E T A L N IN G 

Resterande 50% av summan för ert paket skickas ca en månad innan ert bröllop och betalas innan er bröllopsdag, detta för att ni ska få ta del av era bilder så snart som möjligt efter bröllopet. Det är också skönt att ha allt klart innan bröllopsguiden. 

Avtal

Inför ert bröllop skriver vi självklart avtal för att ni ska känna er trygga med allt från hur många bilder ni får till vad som händer om någon av oss blir sjuka. 


Möte

I mina paket ingår en konsultation i Motala, denna går även att göra över telefon/skype om ni bor en bit bort. Då går vi igenom er dag för att se till att den blir så bra som möjligt. Ni kan även ställa frågor och vi kan bolla ideer, kika på album, printar och bara lära känna varandra lite.

Bilder

Alla bilder som ni får är färdigredigerade och klara vid leverans. Jag arbetar grundligt med varje bild för att återspegla er dag på bästa sätt. Ni får använda bilderna och sprida dom på sociala medier så länge ni anger mig som fotograf ”Fotograf: Petra Leandersson” och såklart tagga eller länka till mig. Bilderna får inte redigeras, beskäras eller användas i marknadsföring eller tävling utan min tillåtelse. 

Leverans

I och med att ni betalt allt innan bröllopet så får ni en så snabb levererans som möjligt! Maxtiden är 4 veckor men jag brukar kunna överraska! Redan dagen efter ert bröllop brukar en tjuvkika dyka upp i er inkorg! Hela leveransen sker först i ett lösenordskyddat galleri som ni kan dela med nära och kära (ni kan även ladda ner bilder härifrån) och sedan på ett usb-minne! Har ni beställt en produkt levereras det i samband med usb-minnet. 


ALBUM

Välj ut era absoluta favoritbilder från er bröllopsdag och låt mig designa ett album till er som ni kan ha hemma och plocka fram för att se tillbaka på er dag. Få saker är så vackert som att se sina. Bilder i tryck och med dessa fina album får ni högsta kvalitet på era bilder! Alla mina bröllopspar har ett unikt erbjudande för album att ta del av.

Förstoringar

Väljer ni att framkalla via mig får ni era bilder printade på det lyxigaste pappret. Ett matt papper som plockar fram färgerna på ett så vackert sätt, det bästa? Detta papper är av linne och inte plast så du behöver inte ha något glas framför bilden! Det ger en sån lyxig känsla! 

Även här har jag unika erbjudanden för mina brudpar!


Att tänka på

Något som jag tipsar alla mina brudpar om är att lägga in små kvartar här och där under bröllopsdagen för att slippa känna stress! Det är tex inte alltid så enkelt att gå på toa med brudklänning på, det är härligt att kunna äta i lugn och ro men också bara få några minuter att bara stå och kramas ensamma en liten stund som nygifta.

Har ni även endel transport under bröllopsdagen så är det skönt att lägga till några extra minuter, ifall det skulle bli kö eller liknande.

Vanliga frågor!


  • Hur lång tid tar det innan vi får våra bilder? Ett gäng tjuvkik kommer redan dagen efter, jag kan bara inte hålla mig! Maxtiden för leverans av era digitala filer är 4 veckor men jag brukar kunna leverera lite innan det!


  • Vad finns det för paket? Jag har två paket för er att välja emellan, 1,5 h(bröllopsporträtt) eller 3 h (porträtt och vigsel).


  • Kan vi beställa produkter från dig? Självklart kan ni det! Jag hjälper er mer än gärna med att beställa printar och album, här är en länk till min produktguide!

Njut av stunden, den kommer inte tillbaka!

Jag hoppas ni kommer tycka att det är en riktigt minnesvärd och rolig upplevelse som vi får tillsammans.