Barn och familj

En rolig stund för hela familjen!

Jag är inte fotografen ni går till för uppställda bilder, där ni tittar in kameran och ler på varje bild. Jag är fotografen ni kommer till för att få livfulla och naturliga bilder på familjen!
Det blir skratt, bus, lekar och självklart gos! Det kommer finnas någon bild när ni tittar i kameran men dom andra. dom är på er som ni är! En lättsam fotografering där det inte känns som ni blir fotograferade, utan som att ni bara har kul tillsammans! Jag guidar er igenom allt , jag lovar!

"Åh tack snälla fina du! Vilka underbara bilder, älskar dom absolut lika mycket som dig

(om inte mer)! Vi hade superkul och det kändes som en väldigt lättsam fotografering, vilket jag tyckte var väldigt skönt för man kände sig bekväm framför kameran!"


-Felicia och Anton

Vanliga frågor:

01/02

Hur går det till?

Inför fotograferingen får ni en guide med all info, där finns även en klädguide! Ni får fylla i ett frågeformulär och om ni önskar så kan vi även pratas vid över telefon, ett lätt sätt att ta upp eventuella frågor!

1-2 dagar efter fotograferingen så får ni se en tjuvkik på slutresultatet och efter en vecka är alla bilder klara för er att kika på. Då kommer ni få ett galleri på mailen med alla bilder, ni har tillgång till galleriet i en vecka och kan i lugn och ro bestämma vilket paket som passar er bäst.

Vart sker fotograferingen och när kan vi boka diG?

Jag finns i Motala och det är här jag har de flesta av mina fantastiska fotoplatser! Strand, skog, ängar och lummig grönska. Önskar ni att jag kommer till er så skicka en förfrågan.

Jag finns tillgänglig för fotograferingar på vardagar under eftermiddagar och kvällar. Jag använder mig inte av lampor eller blixtar utan det är bara jag och kameran som skapar bilderna ni ser!

Vad gör vi om det regnar eller om vi blir sjuka?

Då bokar vi om till en ny dag, det ingår i er bokning :) Er nya fototid är oftast inom 1-2 veckor.

Betalning?

Vid bokning betalar ni ert fotograferingspaket, första året eller Barn/familjefoto. Jag skickar en faktura, när den är betald är ni inbokade.

När ni har fått ert galleri med alla bilder och väljer bland mina 4 st olika paket (3000-6300 kr) så har ni en vecka att i lugn och ro hemma kika och välja. När ni valt skickas en faktura på summan och när den är betald kan ni ladda ner era bilder, Det går självklart bra med swish.

01/04

"WOW!! Vilka fina bilder du tagit på vår lilla familj! Evigt tacksam 🙏🙏❤️ Petra du är grym! SÅ GLAD att vi hittade dig och lika nöjda med bilderna denna gång."


-Victoria och Christoffer


Fotograferingar att välja:

Första Året-950 kr (ord. 1700 kr)


Erbjudande för dig som har barn upp till 1 år! Det ger er en fin rabatt på fotograferingen och dessutom ingår en 18x24 cm förstoring och ni betalar endast 750 kr.

Du får boka detta erbjudande så många gånger du vill under första året, priset gäller en fotografering. Äldre syskon och föräldrar får även vara med.


Exempel på milstolpar: Nyfödd (7-21 dagar), 4 mån, 7 mån och 1 år.


Familje- & Barnfoto - 1400 kr


En fotografering för dig som vill minnas livet precis som det är nu! Vi lekar, busar och såklart myser! Barnen styr och vi hänger på. Bilderna kommer visa er som familj, här och nu. Små detaljer och härliga ögonblick!

Ps. Vill ni endast ha bilder på barnen rekommenderar jag ändå att föräldrarna är med och redo för att vara med på en bild eller två, det är värt det, jag lovar!


Detta ingår i priset ovan:


-Fotografering i 60 minuter i Motala

-Tid på vardagar, eftermiddag eller kväll

-Fri ombokning vid regn eller sjukdom

-En guide fylld med tips inför fotograferingen

-En klädguide

-Konsultation över mail eller telefon

-Personligt lösenordsskyddat galleri där ni kan kika på alla bilder


Pris:

Första året - 950 kr

Familje/barnfoto - 1400 kr


Efter fotograferingen


En vecka efter fotograferingen är alla era bilder klara och redo för er att titta på. Ni får då ta del av ett lösenordsskyddat galleri som skickas till er mail, där kan ni se alla bilder från fotograferingen och i lugn och ro hemma välja vilket paket ni önskar köpa.

Jag har 4 st paket för er att välja emellan, i alla paket ingår digitala filer och i vissa minst 1 produkt.

Priser från 3500 - 6700 kr, läs mer här!

Follow me on Instagram
@petraleandersson