Gravidfotografering

Se tillbaka på graviditeten med vackra bilder!

En gravidfotografering hos mig är inte en stel upplevelse där du behöver komma på poser eller ha koll på allt! Hos mig får du en avslappnad fotografering, vi skrattar, pratar, jag fixar med håret och säger till dig exakt vad du ska göra! Du får självklart ha med dig din partner och ev tidigare barn, detta kommer bli bilder som du kommer se tillbaka på under en lång tid framöver!

”Petra, helt galet fina bilder😍 Jag kan inte låta bli att titt på dom, dels för att jag är så glad att jag fick chansen och möta dig och äran att bli fotograferad i så fina miljöer och att jag helt plötsligt insåg hur nära det är att jag ska få en bebis!!! Och då försvinner magen som du lyckats fånga så sjukt himla fint😍"- Maria och Marcus

Vanliga frågor:

01/03

Vilken vecka ska jag fotas i?

De flesta gravidfotograferingar gör jag runt vecka 30-35. Men jag har fotat magar i v29 och 38 också.
Vissa har först efter att dom gått hem på mammaledighet och fått landa lite känt att detta vill jag ha bilder på, då är det inte försent att höra av sig och kika om jag har en tid!

Vad ska jag ha på mig?

Kanske den vanligaste frågan inför en gravidfotografering! Jag brukar säga att du ska känna dig midsommarfin, för den känslan älskar man ju! Ha gärna på dig något som markerar din mage fint, en flowig klänning som markerar under bysten? Kjol och topp?
När du bokar kommer du få en guide med inspiration och tips samt att jag har några klänningar att låna ut!

Hur går det till?

Inför fotograferingen får ni en guide med all info, där finns även en klädguide! Ni får fylla i ett frågeformulär och om ni önskar så kan vi även pratas vid över telefon, ett lätt sätt att ta upp ev frågor!

1-2 dagar efter fotograferingen så får ni se en tjuvkik på slutresultatet och efter en vecka är alla bilder klara för er att kika på. Då kommer ni få ett galleri på mailen med alla bilder, ni har tillgång till galleriet i en vecka och kan i lugn och ro bestämma vilket paket som passar er bäst.

Vart sker fotograferingen och när kan vi boka diG?

Jag finns i Motala och det är här jag har de flesta av mina fantastiska fotoplatser! Strand, skog, ängar och lummig grönska. Önskar ni att jag kommer till er så skicka en förfrågan.

Jag finns tillgänglig för fotograferingar på vardagar under eftermiddagar och kvällar. Jag använder mig inte av lampor eller blixtar utan det är bara jag och kameran som skapar bilderna ni ser!

Vad gör vi om det regnar eller om vi blir sjuka?

Då bokar vi om till en ny dag, det ingår i er bokning :) Er nya fototid är oftast inom 1-2 veckor.

Betalning?

Vid bokning betalar ni ert fotograferingspaket, första året eller Barn/familjefoto. Jag skickar en faktura, när den är betald är ni inbokade.

När ni har fått ert galleri med alla bilder och väljer bland mina 4 st olika paket (3000-6300 kr) så har ni en vecka att i lugn och ro hemma kika och välja. När ni valt skickas en faktura på summan och när den är betald kan ni ladda ner era bilder, Det går självklart bra med swish också.

01/06

"Upplevde fotograferingen avslappnad och långt ifrån stel! Petra var väldigt trevlig och jag kände mig hela tiden bekväm framför kameran. Fotografierna blev helt magiska! Bilderna kommer jag bära med mig hela livet och kunna se tillbaka på när jag väntade det största som hänt mig! Tack Petra för att du förevigade lilla mini i magen! "

-Fanny M

Gravidfoto - 950 kr (ord. 1700 kr)


En fotografering för dig som vill minnas tiden innan allt förändras. Det blir en lugn och avslappnad fotografering med mycket skratt. Partner och tidigare barn får gärna vara med!

Du får fotografering + en 18x24 cm förstoring till erbjudandet 950 kr (ord. 1700 kr).


Detta ingår i priset ovan:


-Fotografering i 60 minuter i Motala

-Tid på vardagar, eftermiddag eller kväll

-Fri ombokning vid regn eller sjukdom

-En guide fylld med tips inför fotograferingen

-En klädguide

-Konsultation över mail eller telefon

-Personligt lösenordsskyddat galleri där ni kan kika på alla bilder

Efter fotograferingen


En vecka efter fotograferingen är alla era bilder klara och redo för er att titta på. Ni får då ta del av ett lösenordsskyddat galleri som skickas till er mail, där kan ni se alla bilder från fotograferingen och i lugn och ro hemma välja vilket paket ni önskar köpa.

Jag har 4 st paket för er att välja emellan, i alla paket ingår digitala filer och i vissa minst 1 produkt. Priser från 3500 - 6700 kr, läs mer här!

Follow me on Instagram
@petraleandersson