Det finns inget som gör mig mer energifylld än när jag får fota ute i naturen där jag hittat en fin plats med underbart ljus! Sen är det himla viktigt att vi har kul, jag har inga problem med att bjuda på mig själv, komma på lekar eller snacka på, så tråkigt kommer ni inte ha!

Vad gör jag när jag inte fotar? Då hittas jag ofta hemma, mysandes runt i raggsockor med en kopp te i handen. Pysslar med min makramé (här är min webshop!), gillar lugn yoga, men har också blivit löjligt förtjust i att betsa och spraymåla saker! Annars älskar jag att vara ute i skogen med hundarna, jag och sambon har vår tjej Unique och mina föräldrar har killen Vivaldo, dom är det absolut bästa jag har i livet och dom går före alla andra!

Så om du gillar det jag skapat till mina familjer är du varmt välkommen att höra av dig, jag skulle bli så glad om det var jag som fick äran att fotografera dig och dina favoriter! 

Kram!

Kunders ord

Kunders ord

Ida och Jim

Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!

01 / 15

Skriv till mig här!