Hej, det är jag som är Petra!

Som ni kanske redan förstått så älskar jag att ta bilder så det behöver jag ju inte skriva en massa om ;)

Men jag är en fotograf som typ är självlärd inom foto men även gått på en massa worrkshops, varit på fotoroadtrip i USA (det va häftigt), och det efter den bestämde jag mig för att se om jag kunde vara fotograf, snart 5 år senare så vet vi ju att svaret va ja :D Som fotograf är jag svag för ljuset i solnedgången, dvs sista timmen när solen går ner! Finns inget som gör mig mer energifylld än när jag får fota en familj då! Sen är det himla viktigt att vi har kul, jag har inga problem med att bjuda på mig själv, komma på lekar eller snacka på, så tråkigt kommer ni inte ha!

Vad gör jag när jag inte fotar? Då hittas jag ofta hemma, mysandes runt i raggsockor med en kopp te i handen. Pysslar med macrame som blivit min stora hobby, tycker också det är så himla kul att betsa saker! Så loppisrundor blir det för att leta fynd, så himla kul! Annars älskar jag att vara ute i skogen med hundarna, jag och sambon har vår tjej Unique och mina föräldrar har killen Vivaldo, dom är det absolut bästa jag har i livet! Så ja, hundar får alltid vara med på mina fotograferingar :D

Så om du gillar det jag skapat till mina familjer är du varmt välkommen att höra av dig, jag skulle bli så glad om det var jag som fick äran att fotografera dig och dina favoriter! 

Kram!

Kunders ord

Kunders ord

Ida och Jim

1 / 15

"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

1 / 15

Skriv till mig här!