Hej, det är jag som är Petra!

Redan som barn älskade jag bilder, bästa stunden var att krypa upp i farmors knä och bläddra i alla hennes album! Som 12 åring fick jag min första digitalkamera och på gymnasiet var det självklara valet media med inriktning foto. Jag köpte då min första systemkamera och har fotat varje dag sedan dess!

Men såklart har inte min väg varit spikrak, jag ville egentligen inget hellre än att bli fotograf redan på gymnasiet men jag vågade inte, rädsla satte stopp. Men jag fortsatte fota samtidigt som jag jobbade i verkstad. Sen kom en såndär kämpig period i livet som tillslut landade i sjukdomen anorexia, när jag tillslut bestämde mig för att släppa taget och bli frisk så fanns det inget annat val än att hoppa. Snabbspola 5 år av med och motgångar, extremt mycket jobb, många workshops, utbildningar och ett hundratal familjefotogarferingar senare och jag är fortfarande lika lycklig och stolt över mitt företag och det jag skapar till mina familjer! Inget slår att få möta upp en familj och hjälpa dom skapa minnen av en tid som aldrig kommer tillbaka, en tid här och nu!

Och efter 5 år av att träffa alla gravida och barnfamiljer så har jag hittat ett sätt att ge er det absolut bästa av er fotografering utan att ni måste göra en massa svåra val, leta tid för att sitta ner och sålla bort, jag vill skapa något som gör det enkelt för er att bevara era minnen på bästa sätt! 

Så om du gillar det jag skapat till mina familjer är du varmt välkommen att höra av dig, jag skulle bli så glad om det var jag som fick äran att fotografera dig och dina favoriter! 

Kram!

Kunders ord

Kunders ord

Ida och Jim

1 / 15

"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

1 / 15

Skriv till mig här!