Hej, det är jag som är Petra!

Fotografen bakom bilderna och upplevelsen du ser här! Jag bor i Motala tillsammans med min sambo och våran hund Unique i ett mysigt radhus som tidigare varit gamla verkstadsbostäder på 1800-talet. Det finns knarrande golv, snea väggar och en massa charm, precis det jag älskar!

Jag är tjejen som blir galet lycklig när jag får fota i solnedgången, är helt galen i hundar, samlar på tekoppar och ljuslyktor, älskar smattrande regn, hösten och en varm kopp te! Nya intressen har även blivit macrame och loppisfynd, helst sånna jag kan betsa ;)

Jag beskrivs som bubblig och sprallig men även jordnära, lugn och en mästare på att mysa till det. För vad vore livet utan en massa tända ljus, filtar och en bästa vänner!

Jag vill att du ska känna att du hänger med en vän när du kommer till mig för en fotografering, det viktigaste är att detta är en rolig upplevelse för er tillsammans. Sen kommer jag självklart guida er igenom hela fotograferingen, finnas till hjälp när ni får kika på alla underbara bilder och se till att ni får det bästa att smycka ert hem med!

Jag hoppas jag kommer att få träffa dig, det skulle vara så kul! Tveka inte för att skriva ett hej!

Kram!

Kunders ord

Kunders ord

Ida och Jim

1 / 15

"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

1 / 15