Välkommen!

Jag är en familjefotograf som älskar att fånga mina familjer i de vackra solnedgångarna runtom Motala och har gjort det i över 4 år nu. Jag jobbar med ljus och platser för att skapa helt unika bilder med det lilla extra till er. Mina bilder är fyllda med värme, kärlek och skratt och fångar din familjs personlighet.

Mina fotograferingar är annorlunda mot vad du kanske upplevt tidigare. Det är ofta fullt ös, vi leker lekar, skrattar och jag guidar er genom hela upplevelsen. För mig handlar det om att ni ska kunna slappna av, vara er själva och ha kul!

Roligt, lättsamt och avslappnat , så beskriver mina familjer deras fotograferingar!


"”Du får även den som inte gillar att stå framför kameran att bli avslappnad. Det är lättsamt och lekfullt. Det känns som man känt dig länge, inte alls som det är första gången man ses. Slutresultatet blev så fint! Helt underbara bilder! Tack!”"

—Maria och Magnus

"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

—Ida och Jim

Kontakta mig!

Har du frågor eller känner du att du bara måste boka en fotografering hos mig? Kontakta mig via formuläret här så kommer du får svar inom 24 h på vardagar. Håll även koll i skräpposten, ibland hamnar tyvärr mina svar där.

Jag ser så fram emot att höra från dig!

Varma hälsningar, Petra