Hej, det är jag som är Petra!

Jag är en familjefotograf som älskar att fånga mina familjer i de vackra solnedgångarna runtom Motala och har gjort det i över 3 år nu. Jag jobbar med ljus och platser för att skapa helt unika bilder för dig och din familj. Mina bilder är fyllda med värme, kärlek och skratt och fångar din familjs personlighet.

Mina fotograferingar och hela upplevelsen hos mig handlar om att ha kul! Det ska vara enkelt och avslappnat att få familjen förevigad och det ska resultera i naturliga bilder fyllda med glädje och värme!

Solnedgången ger er ett helt magiskt ljus och det ger era bilder den där extra wow-faktorn! De bilder jag skapar åt er kommer bli den mest underbara konsten ni kan smycka ert hem med och ger er minnen för mer än en livstid!

Mina fotograferingar är annorlunda mot vad du kanske upplevt tidigare. Det är ofta fullt ös, vi leker lekar, skrattar och jag guidar er mer än poserar er. För mig handlar det om att ni ska kunna slappna av och vara er själva mer än att jag placerar varje kroppsdel rätt. Genom guidning och lekar får jag fånga det som är ni, bilder med en massa personlighet i!

Roligt, enkelt, avslappnat och lättsamt beskrivs mina fotograferingar!


"Petra! Du är så grym på det du gör! Vi hade en såå rolig kväll! Du är fenomenal på att fånga ögonblick och skapa bilder som visar just oss som familj! ❤️❤️✨👏🏻👏🏻😘 Du är bäst!"

—Ida och Jim

"”Du får även den som inte gillar att stå framför kameran att bli avslappnad. Det är lättsamt och lekfullt. Det känns som man känt dig länge, inte alls som det är första gången man ses. Slutresultatet blev så fint! Helt underbara bilder! Tack!”"

—Maria och Magnus